Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az új iPod shuffle már beszél is

Smart home

Az új iPod shuffle már beszél is

Az Apple bemutatta az új iPod shuffle modelljét, a világ legkisebb zenelejátszójának legújabb és az előző generációnál lényegesen kisebb változatát. Ez az első zenelejátszó, amely beszél használójához, ugyanis az új VoiceOver funkció lehetővé teszi, hogy az iPod shuffle beszédhangon felolvassa dalaink címét, előadóját és játéklistáink nevét.

A harmadik generációs shuffle sokkal kisebb, mint egy ceruzaelem, csaknem 1000 dal tárolására képes, és a fülhallgató kábelén elhelyezett kényelmes vezérlőelemekkel rendkívül könnyen használható. Egyetlen gombnyomás segítségével játszhatja le dalait, vagy épp szüneteltetheti a lejátszást, szabályozhatja a hangerőt, válthat a játéklisták között és hallgathatja meg a zeneszámok címét és előadóját. Az iPod shuffle új alumínium dizájnnal büszkélkedik, rozsdamentes acélcsíptetőjének köszönhetően pedig remekül hordható.

Az iPod shuffle az Apple népszerű keverési (shuffle) funkcióján alapul, amely a zenei könyvtárából véletlenszerűen választ ki dalokat. Ha felhasználójának nem jut eszébe egy éppen játszódó zeneszám címe vagy előadója, a lejátszó egyetlen gombnyomásra közli azokat, ám emellett olyan információkról is tájékoztat, mint például az akkumulátor állapota. Az iPod shuffle 14 nyelven képes beszélni: angolul, cseh nyelven, franciául, görögül, hollandul, japánul, lengyelül, mandarin kínai nyelven, németül, olaszul, portugálul, spanyolul, svédül és törökül.

A 4 GB-os tárolókapacitással és az akár 10 órányi akkumulátor üzemidővel rendelkező iPod lejátszó távvezérlős fülhallgatóval, valamint USB-kábellel, ezüst és fekete színekben hamarosan Magyarországon is megvásárolható.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés