Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kezdőként tükörreflexessel? Igen!

Smart home

Kezdőként tükörreflexessel? Igen!

Belépő szintű modellekkel bővítette a Canon EOS családját.

Canon EOS 600DÚj digitális tükörreflexes (DSLR) fényképezőgépekkel bővítette EOS családját a japán vállalat. A két, egyszerűen használható, belépő szintű DSLR fényképezőgép – az EOS 600D és az EOS 1100D – kezdő felhasználók számára készült. E kategória vezető modellje az EOS 600D, mely 18 megapixeles APS-C CMOS érzékelővel, és DIGIC 4 képfeldolgozó processzorral rendelkezik. A fényképezőgép Full HD videók rögzítésére is alkalmas, melyek a 7,7 cm (3,0”) képátlójú, kihajtható és elforgatható Clear View LCD képernyőnek köszönhetően bármilyen szögből elkészíthetők. A 9 pontos autofókusz rendszer garantálja, hogy a felvételek mindig élesek legyenek.

Az EOS 600D egy új, a fényképezőgép funkcióit praktikusan bemutató útmutatóval rendelkezik, melynek segítségével a kezdő felhasználók megismerhetik a fényképezőgép fő beállításait. Az új, Automatikus témafelismerő mód az adott jelenet elemzésével, és a lehető legjobb felvételt eredményező beállítások kiválasztásával leegyszerűsíti a fényképezést. Az új, Automata képstílus pedig a képeket a jelenetek alapján dolgozza fel.

Canon EOS 600D back

Canon EOS 1100D

EOS 1100D modell 12,2 megapixeles érzékelővel lett felszerelve, melynek segítségével a fényképezőgép tulajdonosai akár A3 méretű felvételeket is készíthetnek. Az EOS 7D modellhez kifejlesztett iFCL fénymérő rendszert használja, amely a 9 pontos AF rendszerrel együtt garantálja, hogy képek mindig élesek és minden fényviszony között jól exponáltak legyenek. Állóképeken kívül HD videók is rögzíthetők vele, igaz, „csupán” 720p felbontásban.

A Basic+ funkció és a Kreatív auto mód egyszerűen és közérthetően mutatja be a beállításokat, és a végső képre gyakorolt hatásukat. Az egyes jelenetekhez különböző hangulatokat teremthetnek, világosabbá, illetve sötétebbé tehetik a képeiket, valamint a még érdekesebb eredmények elérése érdekében elmosódottá tehetik a hátteret. Az új modellek az EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS modellt váltó, új EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II objektívvel együtt kaphatók.

Canon EOS 1100D



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés