Connect with us

technokrata

Egér a kanapén – kézfelismerő szenzorral

Smart home

Egér a kanapén – kézfelismerő szenzorral

A Logitech legújabb egerével akár az ágyból is számítógépezhetünk.

Logitech M515 RED.jpgA Logitech M515 vezeték nélküli egere olyan puha felületeken is jól használható, mint egy párna, ágy vagy kanapé, mivel zárt szerkezetű alsó része megkönnyíti a textilanyagokon való csúsztatást. Ez a tokozás gondoskodik róla, hogy a textilből ne kerülhessenek szöszök az egér érzékelőjébe, így az irányítás megbízható marad, bármilyen felületen is használjuk az egeret. A kellően csúszós talp megkönnyíti a kanapén (lepedőn, párnán, ruhán, szőnyegen vagy akár asztalon) való egerezést.

A kézfelismerő szenzornak köszönhetően pedig a Logitech M515 csak akkor van üzemben, amikor megmarkoljuk – a használaton kívüli időt pihenő üzemmódban tölti. A Logitech Hyper-Fast Scrolling görgető révén pedig hosszú blogok vagy közösségi hírfolyamok is gyorsan végigpörgethetők. Ha pontosabb léptetésre van szükség, az egér átkapcsolható a szakaszos, soronkénti görgetést lehetővé tevő üzemmódba is.

Logitech M515 BLUE

A Logitech legújabb egerében az elem akár két évig is használható. Az apró Logitech Unifying vevőegységről az USB-portba helyezés után gyakorlatilag meg is feledkezhetünk, mert attól kezdve egerünk mindig stabil, késés és kihagyás nélküli vezeték nélküli kapcsolatban marad a számítógéppel. Ráadásul a vevőegységet a laptopban tartva sokkal kevésbé valószínű, hogy utazás közben véletlenül elveszítjük azt. Ugyanehhez a vevőegységhez más Unifying-kompatibilis egeret és billentyűzetet is csatlakoztathatunk.

A Logitech Wireless Mouse M515 európai megjelenése áprilisra várható, 50 eurós ajánlott fogyasztói áron.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle