Connect with us

technokrata

USB-ről tölthető helikopter

Smart home

USB-ről tölthető helikopter

Dobfelszerelés, plazmagömb, mini rakétavető – néhány érdekes eszköz, amit soros buszra köthetünk.

Irodában dolgozni, csináljon bármit is az ember, bizonyos tekintetben meglehetősen monoton tevékenység. Mindig ugyanaz a monitor, ugyanaz az asztal, ugyanaz a szék. Nem véletlen, hogy sokan szeretik egy-egy növénnyel, családi képpel, egyéb kis kütyüvel feldobni az egyen-hangulatot. Utóbbiból igen széles választék áll rendelkezésre, még akkor is, ha például USB-s csatlakozásban gondolkodunk. Sőt! Tízes összeállításunkban szokatlan, érdekes, jópofa kütyüket válogattunk össze – bár az egyáltalán nem valószínű, hogy például az USB-ről tölthető távirányítós helikopterért a főnök rajongani fog…

1. USB Whack It – Az USA-ban igen népszerű játék modernkori változata, ahol nem lecsapni kell az előbukkanó fejeket, hanem minél gyorsabban megérinteni azt, amelyik világít. Ára: 20 dollár.

2. Tengu – Szintén LED-ekkel működő eszköz, mely képes érzékelni a környezetében terjedő hanghullámokat, és ennek megfelelően változtatni „arckifejezéseit”. Ára: 30 dollár.

3. USB Touch Drums Set – Ütés helyett ez is érintéssel működik: a mini dobfelszerelés extrája, hogy a rajta játszott dallamot rögzíteni is lehet, amit később lejátszhatunk. Ára: 22 dollár.

4. USB Plasma Ball – Az anyag negyedik halmazállapotát kihasználó kis eszközhöz hasonlóval először még Tesla kísérletezett, most viszont bárki számára elérhető. Az abszolút biztonságos készülék ára 12 dollár.

5. Riff Rocker – Ha már dobokról írtunk, miért ne kerülhetne be a válogatásba egy gitár is? A zsebméretű hangszer a Guitar Hero játék hangulatát hozhatja el az irodákba, mini méretben. Ára: 15 dollár.

6. Tiny USB Rechargeable IR Helicopter – Kétségtelenül ez a legexcentrikusabb darabja listánknak; egy olyan játékhelikopter, amit távirányítóval vezérelve reptethetünk az iroda légterében. Addig legalábbis, amíg el nem kap a főnök. Természetesen USB-ről utántölthető, az elektromos motornak köszönhetően legalább halk masináról van szó. Ára: 44 dollár.

7. USB Missile Launcher – A szintén soros buszra csatlakoztatható rakétakilövőt akár az előző helikopter ellen is be lehet vetni. Apró pálcikákat lövöldöz, a gyártó állítása szerint meglehetősen nagy erővel, a szemek védelme tehát indokolt. Mindezt 49 dollárért.

8. USB Robot Owl – A robotbagoly az előző kütyükhöz képes sokkal kevesebbet tud, de ezzel legalább nem zavarja az irodai munkát. Időnkénti pislogásával és fejforgatásával megtöri munkahelyünk monotóniáját. A monitorra csíptethető műmadár 20 dollárért vehető meg.

9. USB Basketball Desktop Dunk – Áldozzunk a sport oltárán ezzel a mini kosárlabdapalánkkal. A sikeres dobásokat számolni képes kis eszköz még a közönség ovációját is tudja utánozni, szintén 20 dollárért.

10. Pop-up Pirate USB Hub – Listánk legdrágább (63 dollár) darabja ez a kalóz témájú USB hub, mely egyben játék is. A kalózbaba behelyezését követően a kis kardokat kell beszúrni a hordóba – előbb utóbb eltalálja valamelyik. Ezt robbanó hang jelzi, ráadásul a kis készülék látványosan katapultálja is a babát a hordóból.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle