Connect with us

technokrata

A világ legnagyobb táblagépe – videobemutató

Smart home

A világ legnagyobb táblagépe – videobemutató

Hatalmas méret és teljesítmény az Asus-tól.

A netbook forradalmat elindító távol-keleti vállalat a CES keretei között mutatta be saját táblagépét, az Asus Eee Slate EP121-et, mely több tekintetben is kilóg riválisai közül. Egyrészt elképesztő ára van: 999,99 brit fontba kerül (majd, amikor megjelenik a boltokban), másrészt 12 colos érintőképernyővel rendelkezik. Napjaink tabletjei 7 vagy 10 colos képátlóval bírnak, vagyis méretben is meghaladja konkurenseit. Is – mivel teljesítménye szintén magasan a többi fölé emelkedik.

Ezt elsősorban Intel Core i5 processzorának köszönheti, illetve annak, hogy 2 GB-nyi DDR3 RAM-ja akár 4 GB-osra is növelhető. Emellé egy 32 vagy 64 GB-os SSD jár, továbbá olyan nyalánkságok, mint: két USB port, 802.11n Wi-Fi támogatás, Bluetooth, mini-HDMI port, memóriakártya-olvasó, és kétmegapixeles kamera videotelefonáláshoz.

A LED-es háttérvilágítással bíró, 1280×800 pixeles felbontású LCD-vel szerelt Asus táblagép Windows 7-et futtat, amivel szintén kilóg a legtöbb tablet közül. Riválisai ugyanis többnyire a Google mobil környezetbe fejlesztett platformját, az Androidot használják.

Várható megjelenése pontosan nem ismert, az Asus mindössze annyit árult el, hogy még a negyedév vége előtt elérhetővé válik a briteknél.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle