Connect with us

technokrata

Internet és Facebook a tévén: Iomega TV with Boxee

Smart home

Internet és Facebook a tévén: Iomega TV with Boxee

Adattárolás és szórakozás egy dobozban, minden webes tartalom elérése a tévéről és akár 2 TB-os tárhely.

Az új Iomega TV with Boxee termékcsalád tagjai olyan multimédiás hálózati eszközök, melyek a Boxee szoftverének használatával teszik elérhetővé a televízión a webes tartalmakat – sokezer kedvelt tévéműsort, filmet és más digitális szórakozási formákat. Emellett a televíziót az otthoni hálózaton tárolt film-, kép- és zeneanyagok lejátszásának központi helyévé teszik. Az eszköz két változatban kerül forgalomba februárban az egész világon: az egyik modell 1, illetve 2 terabájtos beépített háttértárral rendelkezik, a másik modellben nincs beépített merevlemez.

Iomega TV with Boxee

Beépített vezeték nélküli kapcsolattal (Wi-Fi) rendelkezik, illetve QWERTY távirányítót kapott a nehézkes billentyűzet helyett. A Boxee technológiájával az Iomega TV-n sokezer tévéműsor érhető el, csak végig kell böngészni az epizódokat például a CBS, NBC, Comedy Central, HGTV, Cartoon Network és egyéb adóknál – akár 1080p felbontású HD-videolejátszás formájában (ha a tartalom rendelkezésre áll).

A tévével a HDMI-csatlakozó vagy a kompozit video- és audiokimenet segítségével köthető össze. Ugyanígy összeköthető a házi hálózat összes számítógépével, így az ott található video-, kép- és zenei anyagok megoszthatók, illetve az összes fájl egyetlen helyen tárolható. Mindkét modell kompatibilis az otthoni hálózat DLNA-eszközeivel és képes a Wi-Fi (802.11n) használatára. Két-két USB-csatlakozóval rendelkezik a kiegészítő tárolók fogadására, így az Iomega TV with Boxee nem csak hálózati médiacenter, de otthoni központi tárolási megoldás is lehet. Az EMC LifeLine operációs rendszerét használja, mely egyaránt támogatja Windows, Mac és Linux számítógépek használatát. Gyakorlatilag az összes mostani elterjedt kodeket és fájltípust támogatja, köztük a H.264, WMV, MKV és számos más szabványt.

Iomega TV with Boxee 2 taviranyitoval

Az Intel Atom CE4100 processzorral szerelt készülék támogatja a közösségi hálózatok elérését is, ide értve a Twittert, a Facebookot és a Google Buzzt. Várhatóan februárban kerülnek forgalomba az egész világon. Az Iomega TV with Boxee ára 230 dollár, az Iomega TV with Boxee + 1TB Storage 300 dollár, az Iomega TV with Boxee + 2TB Storage pedig 350 dollár lesz. (Az árak javasolt viszonteladói árak az Amerikai Egyesült Államokban.)

Az Iomega TV with Boxee termékekre (regisztráció mellett) három év korlátozott jótállás vonatkozik.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle