Connect with us

technokrata

Új Canon fényképezők és videokamerák

Smart home

Új Canon fényképezők és videokamerák

Kompakt fényképezőgépektől a professzionális videózásig.

PowerShot A3300 IS és PowerShot A3200 IS – Az új fényképezőgépek vékonyak és erős, fémből készült vázzal bírnak. Nagyfelbontású állóképek, valamint optikai képstabilizátor segítségével 720p felbontású HD videók is készíthetők. A PowerShot A3300 IS csillogó vörös, kék, rózsaszín és ezüst színben, míg a PowerShot A3200 IS modell rózsaszín, narancssárga, ezüst és tengerkék színváltozatban érhető el.

Canon PowerShot A3300 IS

Canon PowerShot A3300 IS

PowerShot A220 és PowerShot A1200 – A Canon technológiáit HD videók rögzítésével és egyszerűen használható exponálási módokkal – többek között az Integrált Smart Auto technológiával – ötvözik. A fekete, vörös, ezüst, illetve kék színben kapható, eddigi legvékonyabb PowerShot A2200 modell áramellátását újratölthető lítium-ion akkumulátor biztosítja. A hordozható, és mindennapos használatra tervezett, AA méretű elemekkel működő, ezüst és fekete színváltozatban elérhető PowerShot A1200 fényképezőgép pedig kényelmes, széles markolattal és optikai keresővel bír.

Canon PowerShot A1200

Canon PowerShot A1200

PowerShot A800 – Kedvező áron elérhető, és könnyen használható új, kompakt digitális fényképezőgép. Egy kép elkészítéséhez a felhasználóknak mindössze a témára kell irányítaniuk, és le kell nyomniuk a zárkioldót, köszönhetően Integrált Smart Auto technológiájának.

Canon PowerShot A800

Canon PowerShot A800

Legria FS46 és Legria FS406 – A Canon legkisebb SD videokamerái zsebben elférnek. A Legria FS400 termékcsalád tagjai számtalan fejlett képalkotó technológiával bírnak, így a legtapasztalatlanabb felhasználók is egyszerűen rögzíthetik, és oszthatják meg emlékeiket.

Canon LEGRIA FS46

Canon Legria FS46

Legria HF R28, Legria HF R26 és Legria HF R206 – A kompakt és könnyű, belépő szintű HD videokamerák azoknak a felhasználóknak készültek, akik a videózás területén is magas minőségre törekszenek. HD felvételek feljavítását és megosztását is biztosítják a felhasználók számára. Ezenfelül olyan eszközöket kínálnak, mint például a Full HD CMOS érzékelő, az integrált Smart Auto technológia és az Arcfelismerő technológia. Az új Touch Decoration funkció segítségével pedig a felhasználók számítógép használata nélkül élhetik ki kreativitásukat.

Canon LEGRIA HF R28

Canon Legria HF R28

Legria HF M41, Legria HF M46 és Legria HF M406 – A csúcsminőségű videokamerák AVCHD érintőkijelzővel, HD videorendszerrel, és számos szórakoztató funkcióval rendelkeznek. A Canon HD CMOS Pro érzékelőjével rendelkező modellek professzionális minőségű Full HD videókat rögzítenek, a Story Creator szoftver segítségével pedig a történetek köré épülő filmek készíthetők.

Canon LEGRIA HF M41

Canon Legria HF M41

XA10 – Az ultrakompakt professzionális videokamera nagyfokú hordozhatósággal és finomhangolási lehetőségekkel rendelkezik. Az XA10 modell a Canon XA termékcsaládjának első tagja, mely a kisméretű készülékektől magas teljesítményt elváró felhasználóknak készült. A videokamera a kézi beállítási lehetőségek széles skáláját kínálja, professzionális hangfunkciók mellett. Terepen forgató független operatőrök számára, illetve azoknak a szakembereknek készült, akik nagyobb professzionális modelleket is használnak, és egy kisebb kiegészítő készülékkel szeretnék bővíteni felszerelésüket.

 Canon XA10

Canon XA10

Legria HF G10 – Akompakt videokamera a teljes körű kézi vezérlési lehetőségen túl számtalan professzionális funkciót tartalmaz. A Legria HF G10 az elszánt hobbivideósok számára készült.

Canon LEGRIA HF G10Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák