Connect with us

technokrata

Szuperolcsó LCD-tévé után jön a fapados okos telefon

Smart home

Szuperolcsó LCD-tévé után jön a fapados okos telefon

Szuperolcsó okos telefonnal lép piacra az amerikai fapadostévé-kereskedő.

A Vizio Inc., a koreai Samsung után az USA második legnagyobb televíziókereskedője olcsó okos telefonnal és a táblaszámítógéppel készül piacra lépni – jelentette a Bloomberg. A berendezéseken a Google Android szoftvere fut majd. A telefon tíz, a táblagép húsz centiméteres képátlójú kijelzővel csábítja azokat a vásárlókat, akik nem engedhetik meg meguknak az Apple hasonló ketyeréit.

A Vizio a hét végén nyíló Las Vegas-i fogyasztói elektronikai vásáron mutatja be újdonságait olyan tévék és Blu-ray-lejátszók mellett, a melyek a Google TV programot is tartalmazzák. A vállalat, amely arról híres az USA-ban, hogy nagyon olcsón kínál lapos tévéket, az Apple-nek és a RIM Blackberry okos telefonjának is versenyt támaszthat újdonságaival – vélik szakértők.

Jellemző, hogy a cég közleménye szerint “agresszíven” árazott telefon és táblagép a szintén olcsóságáról híres Wal-Mart áruházakban lesz kapható. A Vizio egyetlen rendszerbe akarja összehozni berendezéseit, ezért például a telefon használható lesz az új tévé távirányítójaként. Minden eszközről elérhető lesz a cég internetes videoszolgáltatása, amelyen át a felhasználók filmeket kölcsönözhetnek vagy vásárolhatnak.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Face-en

Tesztek