Connect with us

Hirdetés

technokrata

Sílécmintás notebookok a HP-től

Smart home

Sílécmintás notebookok a HP-től

Limitált szériás, téliesített laptopok.

Két új, limitált kiadású HP Pavilion notebookot mutatott be az amerikai vállalat. A HP Pavilion dv6-3298en és a 3299en modellek dizájnját a világhírű Rossignol sílécei ihlették: a Rossignol Edition notebookok kétféle külsővel (Attraxion és Koopman) és egyedi síeléssel kapcsolatos háttérképekkel, valamint extrém síelős videókkal lesznek elérhetőek, a Rooster TV-nek köszönhetően.

HP Pavilion dv6-3299en Attraxion

HP Pavilion dv6-3299en Attraxion

Ahogyan a korábbi Pavilionok, úgy a két új modell is strapabíró külsővel rendelkezik; a vízbázisú festékkel készült Imprint dizájn védi a notebookot a külső sérülésekkel szemben. A videó- és fényképfelvétel-készítési lehetőséget és lejátszást támogatja a gépen található Adobe Photoshop Elements and Premiere Elements programcsomag, valamint a HP MediaSmart szoftver. A HP TrueVision webkamera integrált kettős mikrofonnal rendelkezik, s az eszköz alacsony megvilágítás mellett is jól használható.

A Koopman dizájnú HP Pavilion dv6-3298en modellben Intel Core i3-480M processzor található, merevlemezének kapacitása pedig 640 GB. Képmegjelenítésről az ATI HD 5650 grafikuskártya gondoskodik. Az Attraxion dizájnú HP Pavilion dv6-3299en modellben Intel Core i3-380M processzor, 500 GB kapacitású merevlemez és ATI HD 6550-es grafikuskártya található.

HP Pavilion dv6-3298en Koopman

HP Pavilion dv6-3298en Koopman

Mindkét modellt eredeti Windows 7 Home Premium operációs rendszerrel látták el, hangzásukról az Altec Lansing hangszóró és a Dolby Advanced Audio gondoskodik, teljes méretű billentyűzete különálló billentyűkkel rendelkezik. A 15,6”-os HD LED HP BrightView kijelzővel rendelkező két új modell – a korábbiakhoz hasonlóan – Energy Star energiahatékonysági minősítéssel rendelkezik.

Mindkét új HP Pavilion notebook januártól lesz kapható hazánkban.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés