Connect with us

technokrata

3D-s közvetítés, Magyarországon először

Smart home

3D-s közvetítés, Magyarországon először

A hazai 3D-s tévéközvetítések kezdete.

A Chello Central Europe által működtetett SPORT1 november 29-én egy budapesti moziban 3D-ben közvetíti a legendás El Clásicót, a Barcelona-Real Madrid spanyol szuperrangadót.
A mérkőzés 3D jele Barcelonából műholdas átvitellel jut el a magyar közönséghez, a térhatású közvetítés a bemutatóval egy időben a UPC Magyarország teljes kábelhálózatán, országszerte a SPORT1 minden nézője számára külön kérés nélkül, díjmentesen elérhető lesz.

A hétfő esti esemény a hazai 3D-s tévéközvetítések kezdetét jelenti. Málnay B. Levente, a Chello Central Europe vezérigazgatója ezzel párhuzamosan reményét fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy a SPORT TV által közvetített egyéb sportesemények, mint például a magyar és spanyol bajnokság vagy a Superbowl is hamarosan elérhetőek lesznek 3D-ben.

Az El Clásicóra 200 000 néző kíváncsi évről évre Magyarországon, a Chello Central Europe bízik abban, hogy a mostani közvetítés tovább népszerűsíti a labdarúgást és a 3D technológiát a szurkolók és a nézők körében.

El-Clasico-Barcelona-Real-Madrid-Ronaldo-Messi

Ronaldo és Messi – Real Madrid vs. FC Barcelona

Először valósul meg Magyarországon a nagyközönség számára is elérhető 3D televíziós élő közvetítés. A UPC HD csomagjának előfizetői a szolgáltató által biztosított médiaboxon keresztül, a SPORT1 szokásos műsora mellett, a 40. programhelyen láthatják a mérkőzést, a 3D adás megjelenítésére is képes új tévékészülékeken. A többi előfizető pedig egy kábeltuneres 3D tévékészüléket közvetlenül a koaxiális kábelhálózathoz csatlakoztatva, automatikus hangolással beállítva tekintheti meg a különleges képélményt kínáló közvetítést.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák