Connect with us

Videófal a Sharptól

Smart home

Videófal a Sharptól

Az ultravékony osztással rendelkező, több képernyőből álló Sharp videófal exkluzív debütálására Nagy-Britanniában került sor.

Paul Smith divattervező 2011 Tavaszi és Nyári kollekciója sajtóbemutatójának látogatói egy nagyfelbontású, kilenc darab 152 centiméteres Sharp LFD képernyőből álló videófalon nézhették a műsort. A Sharp PN-V601 típusú professzionális LCD-ből álló, összesen mintegy 450 centiméter átmérőjű képernyőt mindössze 6,5 milliméter vastag osztások bontják meg.

Sharp videofal

Paul Smith négy kijelzőt használt arra, hogy bepillantást engedjen a kulisszák mögé a 2011. évi tavaszi és nyári kollekció bemutatója során. A maradék öt képernyőn pedig olyan exkluzív rövidfilmek vetítése folyt, amelyeket maga Sir Paul készített. Az egyiken együtt kerékpározott a Rapha Condor Sharp professzionális kerékpáros csapattal (a videófalon egyszerre akár hat különböző film is megjelenhet).

A Sharp képernyői Full LED háttérvilágítással rendelkeznek, ami kristálytiszta, egységes képet biztosít. A Sharp Japánban található, hipermodern Sakai gyárában készülő képernyők 700 candela/m2 fényerővel bírnak, ami azt jelenti, hogy még a képernyő szélénél sincs fényerőcsökkenés. A videófal irányítását a Sharp Digital Signage szoftver végzi, amely minden segítséget megad a legkülönbözőbb tartalmak létrehozásához, időzítéséhez, elosztásához és megjelenítéséhez.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom