Connect with us

Tervezz saját laptopot!

Smart home

Tervezz saját laptopot!

A legjobb 30 ezer eurót ér, a Fujitsu jóvoltából.

A Fujitsu Limited és a Fujitsu Design Limited bejelentette, hogy Fujitsu Design Award 2011 címmel nagyszabású nemzetközi versenyt hirdet az emberek mindennapi életét megújító PC-alapú számítástechnikai megoldások tervezésére. 2010. október 28. és 2011. január 31. között várják a nevezéseket, a következő két kategóriában: noteszgép-tervek 2013-ra; és az emberi életet megújító, következő generációs számítástechnikai tervek 2020-ra. Az eredményhirdetés 2011. április közepén várható.

A verseny a Fujitsu „Alakítsuk együtt a jövőt!” márkaígéretére épül, és a felhasználók által elképzelt termékötletek megvalósítását célozza. A Fujitsu a világon mindenütt arra kéri ügyfeleit, hogy fejezzék ki igényeiket és nyújtsanak be fejlesztési ötleteket a Fujitsu Lifebook sorozatú noteszgépeivel és a következő generációs számítástechnikai megoldásokkal kapcsolatban. Hangsúlyozottan olyan megoldásokat vár, amelyek a stílusos megjelenésen túl, „emberközpontúságukkal” is megfelelnek a felhasználók szempontjainak.

A vállalat hivatalos útmutatót is kiadott:
Noteszgép-tervek 2013-ra: Új terméktervek a 2013-ban piacra kerülő Lifebook noteszgépekhez. A dizájnnak támogatnia kell a hálózati funkcionalitást és számítástechnikai technológiákat kell alkalmaznia. Gondolja végig, milyen különféle módokon lehet használni az Ön által tervezett noteszgépet, és mutassa be álmai számítástechnikai eszközét! A Lifebookok fő tervezési alapelvei: innováció, megbízhatóság, emberközpontú dizájn, zöld/környezetbarát megoldások

Life-design kategória: 2020-ra szóló tervek, amelyek a számítástechnika segítségével új felhasználói életstílust teremtenek. Olyan innovatív, jövőbeni „életstílus” megtervezését várjuk a pályázóktól, amely kihasználja a hálózati működéssel támogatott számítástechnika előnyeit. Kérjük, hogy tervezéskor gondolja át a technika hasznosításának összes lehetséges módját a háztartáson belül és kívül! Olyan következő generációs számítási megoldások terveivel is lehet nevezni, amelyek innovatív szolgáltatási koncepciókkal gazdagítják a mindennapi életet.

Nevezés

Díjak:
Fődíj: a legjobb terv (30 ezer euró)
Második díj: két terv – kategóriánként egy-egy (10 ezer euró)
A zsűri különdíja: hét terv (egyenként 1000 euró)
Dicséret (Honorable Mention): Több terv
Egyéb díjakSzólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom