Connect with us

Hirdetés

technokrata

Napelemes billentyűzet a Logitech-től

Smart home

Napelemes billentyűzet a Logitech-től

Miért növelnénk a villanyszámlát, ha létezik kényelmesebb és környezetbarát megoldás is?

A napelemes Logitech Wireless Solar Keyboard K750 fény hatására – származzon az természetes vagy akár mesterséges forrásból – feltöltődik árammal, így az elemcserére többé gondolnunk sem kell. „A Logitech Wireless Solar Keyboard áramellátását a fény biztosítja, de még teljes sötétségben is akár három hónapig használható. PVC-mentes kialakításának és újrahasznosítható csomagolásának köszönhetően pedig ártalmas környezeti hatásait is a lehető legkisebbre csökkentettük.” – mondta Denis Pavillard, a Logitech billentyűzetek és kiegészítők marketing-alelnöke.

Logitech Wireless Solar Keyboard K750

A maximális kényelem kedvéért a Logitech Wireless Solar Keyboard beépített napelemein keresztül kap áramot, így nem kellenek hozzá ceruzaelemek vagy töltőkábelek. A mellékelt napenergia alkalmazás lux-mérője segít tájékozódni a szükséges megvilágításról: egyetlen pillantással felmérhetjük rajta az akkumulátor maradék teljesítményét, és még figyelmeztetést is kapunk tőle, ha több fényre van szükség. A beépített töltöttség-jelző pedig segít elkerülni a kellemetlen meglepetéseket.

A mindössze 7,5 milliméter magas billentyűzet lekerekített sarkakkal és vékony formával rendelkezik. Az alacsony építésű eszközön Logitech Incurve gombok kaptak helyet. A konkáv kialakítású gombok követik az ujjbegy formáját, miközben segítenek az ujjakat mindig a megfelelő billentyűhöz terelni. A puha, lekerekített élek megkönnyítik az ujjak egyik gombról másikra csúsztatását.

Logitech Wireless Solar Keyboard K750.jpg

2,4 GHz-es vezeték nélküli átvitellel kapcsolódik a számítógéphez; aLogitech Advanced 2.4 technológia 128 bites AES titkosítást használ, amely az egyik lehető legbiztonságosabb adatátviteli megoldás. Az apró Logitech Unifying vevőegység pedig elég kicsi ahhoz, hogy benne hagyjuk laptop gépünkben, így nem kell minden alkalommal kihúzni, ha a számítógépet elcsomagoljuk. A vevőegységhez akár hat különböző Logitech Unifying vagy Unifying-ready jelzésű egeret és billentyűzetet csatlakoztathatunk.

A Logitech Wireless Solar Keyboard K750 megjelenése az Egyesült Államokban és Európában is 2011 januárjában várható, ajánlott fogyasztói ára 80 euró körül alakul.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés