Connect with us

Hirdetés

technokrata

Logitech megoldás a túlmelegedő laptopokra

Smart home

Logitech megoldás a túlmelegedő laptopokra

Hűtés és jobb hangzás egyszerre: Logitech Speaker Lapdesk N550.

A Logitech új laptop alátétje sztereó hangzást kölcsönöz laptopunknak. A korábbi, 16 colos laptopokhoz készült Logitech Speaker Lapdesk N700 utódja, az N550 most a 14,1 colos vagy kisebb gépek tulajdonosainak kínál kellemesebb használatot és hangzást. „A Logitech Speaker Lapdesk N550 két olyan problémára is megoldást ad, ami miatt az emberek leggyakrabban panaszkodnak laptop gépükre: a beépített hangszórók gyenge hangminőségére és a laptopból áradó hőre.” – mondta Denis Pavillard, a Logitech laptop kiegészítők részlegének marketing-alelnöke.

Logitech Speaker Lapdesk N550

A Logitech Speaker Lapdesk N550 beépített sztereó hangszórói a laptop gép két oldaláról árasztják a sztereó hangzást, a négyrétegű hő-leválasztó kialakítás és a puha léghálós szövet pedig kényelmesebbé teszi a kisgép használatát. A Logitech Speaker Lapdesk N550 döntött talapzata a képernyőt kényelmesen nézhető magasságba emeli, a kihajtható ütközők pedig segítenek a számítógépet a helyén tartani.

A Logitech legújabb laptop alátétéhez nem kell külön szoftvert telepíteni, egyszerűen csak bedugjuk a kábelt laptopunk egyik USB csatolójába, és már működik is a hangszóró. Európai megjelenése januárra várható. Ajánlott fogyasztói ára 1 cent híján 50 euró lesz.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés