Connect with us

Hirdetés

technokrata

Samsung: HDTV és monitor egyben

Smart home

Samsung: HDTV és monitor egyben

Háttérben fut a tévéműsor, előtérben pedig internetezünk – PIP funkció a dél-koreai gyártó LED háttérvilágítású megjelenítőjén.

A LED 90-es sorozat tagja, az FX2490HD egyesíti a TV-nézők által elvárt kép- és hangminőséget a prémium kategóriás LED monitorok kényelmével. A készülék kis mérete ellenére teljes HD felbontást kínál. A készülék Mega dinamikus kontrasztaránnyal, Dolby Digital Plus és a DTS 2.0 hanggal rendelkezik. Mindezt egy 24 colos, 36,5 milliméter vastag, TV-tuneres LED monitor formájában.

Samsung FX2490HD TV

Az új monitor a „kép a képben” rendszert (PIP=Picture in Picture) is használja: úgy szörfözhetünk a Világhálón vagy dolgozhatunk dokumentumainkon a megnyitott kisablakban, hogy közben a háttérben kedvenc tévéműsorunk megy, de a monitorképre is rányithatjuk a tévécsatornákat. Az FX2490HD képes arra, hogy USB-n keresztül PC nélkül is lejátssza a legtöbb audió és videó tartalmat. Emellett 2 darab HDMI, egy D-Sub és egy SCART csatlakozó található rajta.

A fenti funkciók mellett a Samsung a készülék tervezésekor figyelembe vette annak környezetre gyakorolt hatását is: az FX2490HD alacsony fogyasztásával és a környezetre káros összetevőktől mentes alapanyagaival is kitűnik. Valamivel százezer forint alatti áron már hazánkban is kapható.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés