Connect with us

technokrata

Filmvetítés Acer projektorral

Smart home

Filmvetítés Acer projektorral

Mint a moziban.

Az Acer H7531D nagyfelbontású projektora DynamicBlack technológiával van ellátva, mely képkockánként elemzi a látványt. Minden egyes képet dinamikusan az optimális fekete szintekre hangol, miközben megőrzi a képek eredeti fényerejét, így akár 50000:1 kontrasztarányt érve el, akár 2000 ANSI lumenes fényerő mellett. Az Acer ColorBoost II+ technológiája a képeket természetesebb és kiegyensúlyozottabb árnyalatokban reprodukálja, így a tónusok élethűbbek lesznek. Erről az optimalizált 6-szegmenses színtárcsa, egy erős képfeldolgozó egység és egy fejlett lámpa hullámformátum gondoskodik.

Idővel a projektorokra jellemző ún. színhanyatlás következik be, amikor a vásznon megjelenő képek sárgás vagy zöldes színezetet kapnak. A Full HD (1080p) felbontású, 16:9 képarányú eszköz kihasználja a ColorSafe II, DLP technológiáját és az Acer szín-kompenzációs megoldást az optikai komponenseken, így a kép integritása még hosszabb használat után is garantált lesz, és a képek gyakorlatilag immunisak lesznek a színhanyatlásra.

A fal-szín kompenzációs tulajdonságának köszönhetően a H7531D még akkor is pontos tónusokat jelenít meg, amikor a képet színes falra vetítik. Csak a fal színét kell kiválasztania a menüből és a projektor automatikusan hozzáigazítja a megjelenített kép tónusait. Elektronikus képernyőkkel is kompatibilis, beépített 12V DC képernyő-vezérlés csatlakozója révén, mely lehetővé teszi, hogy a képernyő szinkronban működhessen a projektor állapotával.

Acer H7531D projektor.jpg

A bonyolult otthoni állítgatás könnyedén áthidalható a függőleges trapézkorrekció jóvoltából, manuálisan vagy akár automatikusan is. A trapézkorrekció kiküszöböli a potenciális függőleges képtorzítást, amikor a kivetítés nem pontosan vízszintesen történik; a közönség mindig téglalap alakú képet fog látni, függetlenül attól, hogy a projektor felfelé vagy lefelé néz a vetítővászonra. A H7531D továbbá fel van szerelve egy automatikus mennyezetre-rögzítés-korrekció tulajdonsággal. Ez egy gravitációs szenzor segítségével érzékeli, ha a projektor a mennyezeten van rögzítve, és azonnal elforgatja a képet, hogy a megjelenítés tájolása megfelelő legyen.

Fehér és ezüst színű borítása elrejti a szellőzőnyílását, vezérlőpanelje pedig kék megvilágítást kapott, hogy sötét környezetben is könnyen használható maradjon. Két HDMI csatlakozóval van felszerelve, ez, valamint a filmszerű megjelenítés garantáló True 24p biztosít kapcsolatot a legújabb digitális forrásokkal.

Rendelkezik az áramfogyasztást csökkenteni hivatott Acer EcoProjection eszközzel. A projektor automatikusan ECO üzemmódba kapcsol, ha 5 percig nem érzékel bemeneti jelet, mellyel akár 20%-kal is csökkenhet az áramfogyasztás. Az Acer EcoProjection csomag része az Acer ePower Management eszköz is, mellyel testre szabott energiagazdálkodási konfigurációkat készíthetünk.

A készülék 4000 órás lámpa élettartamot és halk zajszintet (26 dB Eco üzemmódban, 30 dB normál üzemmódban) kínál. 5 év garanciát kínál a gyártó a DLP chipre és 1 év garanciát a lámpára, üzemóra korlátozás nélkül.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle