Connect with us

Hirdetés

technokrata

Retró LED tévé az Acertől

Smart home

Retró LED tévé az Acertől

Vissza a jövőbe – Pininfarina dizájnnal.

A finomított derékszögek és egyenes vonalak harmonizálnak környezetükkel: az Acer AT58 TV-k dizájnja, mely Pininfarinának köszönhető, enyhén lekerekített sarkaival az első televíziókra emlékeztetnek. A külső mögött azonban modern külső lapul. Az új Acer TV-k hátsó-megvilágítású LED panelekkel készülnek, melyek élénk képeket reprodukálnak, miközben 68%-kal több energiát takarítanak meg, mint a hagyományos LCD monitorok. A színek és a képek különösen élethűen mutatnak, köszönhetően a HD ready felbontásnak a 20” formátumokban és a Full HD felbontásnak a 23”, 27”, 32” és 42” formátumokban.

acer-at58

Továbbá a 24p reprodukció jóvoltából, a feszes tempójú filmek és videók mindig tiszták és részletgazdagok lesznek, míg a kombinált szűrők célzottan és pontosan azonosítják a fényerőre és színekre vonatkozó jeleket, annak érdekében, hogy garantálják az elérhető legtermészetesebb megjelenést. Az InfiniContrast technológia jobb kontrasztot kínál, főleg a sötétebb és fényesebb jelenetek során.

Az integrált HD földfelszíni sugárzású digitális dekóder, a DVB-C dekóderrel és a CI+ csatlakozóval együtt lehetővé teszi bármilyen műsorszolgáltató bármelyik csatornájának nagyfelbontású reprodukcióját. A PRV (Personal Video Recorder) jóvoltából egyszerűen rögzíthetünk bármit USB-s pendrive-ra vagy külső HDD-re. USB csatlakozó révén bármilyen multimédiás anyag lejátszható, míg a számos HDMI csatlakozó jóvoltából játék konzol, médialejátszó és multimédiás platform csatlakoztatható a készülékhez.

acer-at58

A képernyő-frissítési gyakoriság az összes termék esetében 50 Hz, míg a 32’’ és 42’’ hamarosan 100 Hz-es verzióban is kapható lesz. A Pinifarina által tervezett Acer sorozat – modelltől függően – 2010 szeptemberétől kezdve jelenik meg az üzletekben.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés