Connect with us

Extra karcvédelem az Acer új LED tévéjén

Smart home

Extra karcvédelem az Acer új LED tévéjén

Különösen ellenálló védőüveg garantálja a készülék sérülésekkel szembeni ellenállóságát.

Az Acer új, 42 colos képátlóval rendelkező AT4285 televíziója LED hátsó-megvilágítást kapott, minek köszönhetően alacsony (elődeihez képest akár 68%-k kevesebb) energiafogyasztással bír. Az InfiniContrast technológia révén pedig valósághű képeket állít elő; a kontraszt és részletgazdagság is drasztikusan megnő, főleg sötétebb, vagy nagyon világos képek esetében.

Acer_AT4285_LED

A 100 Hz frekvencia csökkenti az árny-effektust, így a képek folyamatosabban és tisztábban jelennek meg. Az AT85 16:9 formátumú, ami ideális a filmekhez, eltüntetve a fekete sávokat. 3D Comb Filtering funkciója pedig megszünteti a remegést, így a színek még inkább élethűek lesznek. Természetesen Full HD-val (1920×1080 pixeles felbontás) rendelkezik.

Minimalista formatervezését különböző alapanyagok kombinációjával öntötték kézzelfogható formába, mint például fém és plexiüveg. Szót érdemel a vékony készülék speciális Gorilla Glass rétege, ami egy rázkódásnak és karcolásnak különösen ellenálló védőüveg. Az alap színekben kapható AT85 sorozat képernyője fekete, melyet szálcsiszolt fém keret ölel körbe alul és felül. Bekapcsoltságát kék fény jelzi, talpazata pedig átlátszó, fémes betéttel párosítva. Hátlapjának simaságát – és így könnyű falra rögzíthetőségét – integrált kábeltároló rekeszének köszönheti.

USB-s multimédia lejátszóval látták el, ami az MP3, JPG és videó fájlok számára lehetővé teszi, hogy a felhasználók zenét hallgassanak és képeket vagy videót nézzenek különböző formátumokban. Műsorok rögzítésére szolgál a beépített PVR (personal video recorder – személyi videó felvevő), de külső merevlemez meghajtó is csatlakoztatható erre a célra USB-n. Time-shift funkciójának köszönhetően pedig lehetőség van megállítani a filmet, majd onnan folytatni, ahol a néző abbahagyta.

A DVB HD, DVB-C, CI+ támogatással és HDMI csatlakozóval is ellátott készülékcsalád októbertől lesz kapható a boltokban.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom