Connect with us

technokrata

Konvertáld a 2D-t 3D-be!

Smart home

Konvertáld a 2D-t 3D-be!

Nemcsak filmnézésére, hanem játékra is használhatók a Toshiba új 3D-s fejlesztései.

A Toshiba bejelentette, hogy a Qosmio F60 és a Satellite A665 notebookok 3D lejátszásra képes modelljeihez kibővített 3D támogatást biztosít. A frissített, Core i7 processzort használó laptopmodellek támogatják a Blu-ray 3D lemezeket és a háromdimenziós filmadatok 3D-képes tévékészüléken való megjelenítését egy HDMI csatlakozón keresztül, továbbá a Satellite A665 is rendelkezik egy beépített, 3D lejátszásra képes HD kijelzővel. Ezen kívül mindkét notebook tartalmaz egy 2D formátumból 3D formátumba konvertáló alkalmazást.

Toshiba-Satellite-A665-3D-Edition-Notebook

Toshiba Satellite A665 3D-s képességekkel

„Összetett algoritmusok használatával „konvertálja át” a 2D DVD lemezeket 3D formátumúvá.” – mondta Szabó Tamás, a Toshiba magyarországi marketingvezetője. A Qosmio F60 és a Satellite A665 laptop olyan HDMI csatolófelületet kínál, amely képes a háromdimenziós tartalmak kezelésére is, lehetővé téve azok közvetlen megjelenítését egy 3D lejátszásra képes tévékészüléken. Ilyenek lehetnek például a natív Blu-ray 3D lemezek vagy a háromdimenziós DVD filmek, illetve olyan tartalmak, amelyeket 2D formátumból konvertáltak át 3D-be, többek között a házi videofelvételek és a hagyományos DVD filmek. A csatlakoztatott 3D tévékészülékkel kompatibilis 3D szemüveget viselve a felhasználók elmerülhetnek a 3D lejátszásra alkalmas tévékészülék nagyméretű kijelzőjén megelevenedő képekben.

A Satellite A665 3D Vision a háromdimenziós játékok megjelenítését is támogatja a HDMI csatolófelületen keresztül. A játékosok választhatnak, hogy a 3D játékokat a 39,6 cm-es (15,6”) TruBrite, LED háttér-világítású (120 Hz-es) 3D lejátszásra alkalmas HD kijelzőn, vagy a 3D-képes tévéjük nagyobb képernyőjén szeretnék nézni.

A megújult Qosmio F60 és Satellite A665 3D Vision termékek 2010 negyedik negyedévétől vásárolhatók meg Magyarországon.Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom

Black Friday

Dotkom

Indul a Black Friday hete az Euronics-ban

2019. november 12. kedd

Dotkom

Rekord összegű kártérítést kap a svéd Foreo

2019. november 8. péntek
JunctionX Budapest
red november

Dotkom

Black Friday helyett Red November a Vodafone-nál

2019. november 1. péntek
OTP Simple

Dotkom

Egyre többen vásárolunk mentett kártyaadatokkal

2019. október 31. csütörtök