Connect with us

Hirdetés

technokrata

Rövidebb lesz a karácsonyi szezon

Smart home

Rövidebb lesz a karácsonyi szezon

A tavalyinál koncentráltabb lesz a karácsonyi szezon: a vevők kivárása miatt akár tíz napra is rövidülhet – mondja Várkonyi Balázs.

A kereskedők éves forgalmuk 25-40 százalékát ekkor realizálják. Idén emelkedhet az internetes vásárlás jelentősége: az ED például 2009-hez képest 30-35 százalékos vevőszám-növekedést prognosztizál az évben. Vajda szerint az idei karácsony slágertermékei a digitális földi sugárzású adók vételéhez szükséges DVB-T eszközök, televíziók, multimédiás eszközök és a beépíthető háztartási gépek lehetnek. Várkonyi az okos telefonok mellett az otthoni médiacenterek nagyobb forgalmára számít, de reneszánszukat élik a háztartási gépek, és nem csökkent a laptopok és netbookok népszerűsége sem. Az cégvezető úgy véli, az úgynevezett tábla pc-k kezdenek felzárkózni a netbookok mellé, ezek azonban inkább már a jövő év slágerei lehetnek.

Vajda Péter, az eBolt Kft. ügyvezetője szerint sok múlik az év végi forgalmon. Amennyiben az kedvezően alakul, a netes áruház éves forgalma több mint ötödével múlhatja felül a tavalyit.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés