Connect with us

technokrata

A Philips új, 3D-s tévéi és Blu-ray lejátszói

Smart home

A Philips új, 3D-s tévéi és Blu-ray lejátszói

Hatalmas kijelző, energiatakarékos kivitel, nagyfelbontású DivX támogatás.

A Philips látványos televízió fejlesztésekről rántotta le a leplet az idei IFA-n. Bemutatkozott a világ első 21:9-es mozifilm oldalarányú, 3D-s LED televíziója, a Philips Cinema 21:9 Platinum Series 3D. Az 58 colos képernyőn a részletgazdag, borotvaéles képet a Philips új Bright Pro technológiája biztosítja, amely intelligens háttérvilágításának köszönhetően nézőponttól függetlenül magas kontraszthatást garantál. Beépített 3D jelátvivője révén kompatibilis a legtöbb, ma elérhető 3D-s szemüveggel.

Philips Cinema 21-9 Platinum Series 3D tv

Emellett említést érdemel a hollandok Econova LED tévéje is, mely energiatakarékosságával tűnik ki. A napelemes távirányítóval felszerelt megjelenítő a legújabb LED világítási technikát alkalmazza, amely 60 százalékkal kevesebb energiát használ fel működése közben más, a piacon napjainkban elérhető energiatakarékos televíziókhoz képest.

 Philips Econova LED tv

A szintén most bemutatkozott 360Sound HD házimozi rendszer 360 fokos térhangzásával és 3D Blu-ray lejátszási lehetőségével bármilyen szobát képes megtölteni DTS-HD és Dolby True HD hangzással. A Philips 3D Blu-ray lejátszó a BDP9600 karcsú készülékvázának merevségét 3 mm-es vastagságú mart alumínium lemezek biztosítják, míg a benne alkalmazott Qdeo rendszer ügyel arra, hogy a lejátszó a lehető legtermészetesebb képet nyújtsa. A 7.1 hangvisszaadásról a TI Burr-Brown digitális analóg jelátalakítók gondoskodnak. A Philips 7000-es, 8000-es és 9000-es szériás Blu-ray lejátszóiban beépített WiFi vezeték nélküli jelátvitel, DNLA hálózati csatlakozás, NetTV internet kapcsolat, és a legújabb nagy felbontású HD DivX szabvány, a DivX Plus is megtalálható.

 Philips 360Sound HDSzólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp