Connect with us

Philips a fürdőszobában, konyhában, nappaliban

Smart home

Philips a fürdőszobában, konyhában, nappaliban

Borotva, kevesebbet fogyasztó vasalók és sütők, újrahasznosított anyagokból készülő porszívó-porzsák.

Philips SensoTouch 3DA 3D-s fejlesztések nem álltak meg a szórakoztató elektronikai termékeknél a Philips háza táján. A borotválkozás terén 70 éves múlttal rendelkező Philips a berlini IFA kiállításon bemutatta SensoTouch 3D férfi borotváját. A készülék GyroFlex 3D technológiájának köszönhetően követi az arc vonalát, és minimális nyomás fejt ki az érzékeny bőrre, így csökkentve a sérülés, irritáció esélyét, ugyanakkor sima végeredményt produkálva.

Szintén Németországban debütált az Electroluxszal közösen kivitelezett, száz százalékban újrahasznosított anyagokból gyártott s-bag Green porzsák, amely hamarosan mintegy ezer féle porszívóhoz lesz használható. Az EnergyCare gőzvasaló 20%-kal fogyaszt kevesebb áramot a gőzöléshez a versenytársaihoz képest.

Philips EnergyCare

A kávézásban is lehet újat mutatni, ennek bizonyításaképpen a Philips előrukkolt a SENSEO Viva Caféval, amelyhez mérettől függetlenül bármilyen kávésbögrét használhatunk, ha éppen egy erős, egy normál, vagy egy gyenge kávét szeretnénk inni. A Philips Saeco espresso gépek új generációjának első tagja az Exprelia, amely a teljesen automatizált, kávébabból-csészébe rendszer segítségével főzi le a kávénkat, legyen szó egy espresso-ról, ristretto-ról, vagy habos cappuccino-ról. Ha mindez nem volna elég, az Exprelia megjegyzi az egyedi preferenciákat, hogy utána gombnyomásra elkészíthessük vele kedvenc feketénket.

Philips SENSEO Viva Café

Az Airfryer alig vagy egyáltalán nem igényel olajat a sütéshez. A berendezés Rapid Air technológiát használ, azaz forró levegőt keringet a grillező körül, ezzel biztosítva azt, hogy ízletes ételeket készülhessenek, az eddigieknél akár 80%-al kevesebb zsírtartalommal. Legyen szó sült krumpliról, ropogós rántott csirkemell falatkákról vagy sült húsról, az étel tökéletesre sül, alig tizenkét perc alatt.

Philips airfryer.jpgSzólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom