Connect with us

Hirdetés

technokrata

Táblagép és 3D-s tévék a Samsungtól

Smart home

Táblagép és 3D-s tévék a Samsungtól

Kéttucatnyi 3D-s televízió verseng már a vásárlók kegyeiért.

A Samsung a 2010. szeptember 3-8. között Berlinben megrendezett elektronikai szakkiállításon, az IFA-n mutatta be először legújabb megoldásait.

Galaxy Tab
A Samsung hivatalosan is belépett a tablet gépek piacára a 2.2-es android operációs rendszerrel működő Galaxy Tab készülékével, amely a koreai vállalat első „intelligens médiaeszköze”. A 7”-os kijelzővel felszerelt készülék egészen más élményt nyújt, mint egy mobiltelefon, vagy a PC-k: a kettő kombinációjaként is értelmezhető eszközt elsősorban azoknak fejlesztette ki a Samsung, akik valóban aktív életet élnek és állandóan kapcsolatban akarnak lenni a tőlük távol lévőkkel is.

Samsung-Galaxy-Tab

Smart TV
A dél-koreai gyártó idén még hét újabb 3D modellt vezet be Európában. Az így forgalomba kerülő összesen 25 modell között kiemelkedő az új 50” plazma készülék, amely az Európai Unióban elsőként kapta meg az Eco Flower minősítést, illetve a kedvező árú 4-es sorozatú plazma TV, amely 3D képet is képes megjeleníteni. Említést érdemel a Magyarországon a héten záródó Andy Warhol kiállításon debütáló rendkívül vékony 9-es sorozatú 3D Full HD LED tévé.

Samsung smart tv

Smart TV-kre hirdette meg 300 ezer eurós összdíjazású alkalmazásfejlesztő versenyét a Samsung, amivel a vállalat el szeretné érni, hogy a felhasználók számára biztosítsa a folyamatos, akadálymentes kapcsolattartást egymással és különböző információforrásokkal. Mindamellett sikerrel debütáltak a 3D televíziók, a Samsung idén 2 millió darabot tervez értékesíteni.

A kijelzők mellett bemutatásra kerül még 6 új Blu-ray lejátszó is, közöttük a 8900-as sorozatú készülék, amely képes az 500 GB-os beépített HDD-re akár 3D tartalmat is rögzíteni.

Samsung-st100 Fényképező és videokamera
Ambiciózus célt tűzött ki a képrögzítésre képes eszközök piacán: 2012-re a világ vezető fényképezőgép és videokamera gyártójává akar válni. Ennek jegyében idén két újabb modell került bemutatásra: az ST100-as és az ST600-as még nagyobb frontoldali kijelzővel rendelkezik. Ugyancsak a nyitó sajtótájékoztatón mutatták be a legújabb T10-es videokamerát, amelynek húsz fokban döntött lencséjével kényelmesebb a filmezés, mint a hagyományos kamerákkal.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés