Connect with us

Zenehallgatás vezetékek nélkül

Smart home

Zenehallgatás vezetékek nélkül

Akár a laptoptól 15 méterre is élvezhető a zene, a Logitech új hangszórói révén.

A laptopok terjedésével, számtalan új szórakozási lehetőség nyílt meg a felhasználók előtt. A szórakozást a legtöbb esetben azonban csorbítja a laptopokba épített hangszórók jellemzően kis teljesítménye és gyenge hangminősége. Azoknak, akik laptopjukat választják filmnézésre, Youtube vagy Facebook videók megtekintésére, a Logitech két új hangszórót, a Logitech Wireless Speaker Z515-öt és a Logitech Laptop Speaker Z305-öt mutatott be.

Logitech Z515.jpgLogitech Wireless Speaker Z515
2,4 GHz-es vezeték nélküli technológiájával akár 15 méteres távolságból is élvezhetjük a hangzást anélkül, hogy bármilyen kábellel is bajlódnunk kellene. Az USB-portba helyezett vezeték nélküli adapter egy szempillantás alatt összekapcsolódik a hangszóróval. iPad és iPhone esetében még az USB adapterrel sem kell törődnünk: a készülékeket elég Discovery módba kapcsolni és az eszköz már csatlakozik is hozzájuk. A rendszer két inch átmérőjű kétutas hangszórói sztereó hangképet és mély basszusokat biztosítanak. Az újratölthető akkumulátorral felvértezett eszköz akár 10 órán keresztül is a rendelkezésünkre áll egyetlen feltöltéssel.

Logitech Z305Logitech Laptop Speaker Z305
A 360°-os hangzásnak köszönhetően a Z305 az egész szobát elárasztja hangokkal. A plug-and-play USB-kapcsolat azonnal digitális jelátvitelt biztosít anélkül, hogy bármilyen szoftvert telepíteni kéne. Az USB-kábel emellett az áram-ellátásért is felel, így külön csatlakozóra nincs szükség. A kijelző mögött biztonságosan helyet foglaló hangszórót így bárhol, bármikor használatba vehetjük. A 226 gramm súlyú hangszóró USB-kábele ráadásul megbújik a készülék mögött.

Mindkét hangszóró utazótokkal együtt kerül forgalomba, még szeptember során. Az első 100 eurós, a második rendszer 60 eurós javasolt fogyasztói áron vehető majd meg.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom