Connect with us

Hirdetés

technokrata

Telefonként is használható táblagép

Smart home

Telefonként is használható táblagép

Normál méretű SIM-kártyával használható a Viewsonic terméke.

A ma induló berlini IFA kiállításon mutatkozik be a gyártó legújabb táblagépe, a Viewpad 7, mely nevével összhangban 7 colos képátlójú érintőképernyővel érkezik. Emellett a Viewsonic elismerte egy nagyobb, 10 colos változat elkészítésére vonatkozó tervét is, ám arról mindössze annyit árult el, hogy dual-boot rendszerű lesz, azaz kétféle operációs rendszer kerül majd rá.

Ennél jóval többet lehet tudni viszont a boltokba októberben kerülő táblagépről. A monitorgyártás során szerzett tapasztalatait alapul véve alkotta meg a Viewpadet a vállalat, mely az Android 2.2-es változatát futtatja operációs rendszer gyanánt. Rendelkezik telefonos és VoIP képességekkel, elülső és hátsó kamerával (utóbbi 3 megapixeles felbontású lesz), illetve egy VGA felbontású kijelzővel.

viewsonic_viewpad_7

A kapacitív, egyszerre több érintést is kezelni képes (multitouch) LCD-t olyan extra lehetőségek egészítik ki, mint a 3G-s vagy Wi-Fi hálózatokra való kapcsolódási képesség, Bluetooth és a teljes méretű SIM foglalat. Utóbbi nagy érv lehet a készülék mellett, hiszen az Apple iPadje micro-SIM kártyákat tud csak befogadni, ám a legtöbb felhasználó számára ez azt jelenti, hogy új kártyára van szüksége.

A készülék automatikusan működő gravitációs érzékelőkkel is el lesz látva, azaz a képi tartalmat a készülék orientációjának megfelelően tudja változtatni, elforgatni. Mindezért várhatóan 350 fontot (átszámítva körülbelül 120 ezer forintot) kér majd a vállalat, azaz egyértelműen a drágább készülékek közé fog tartozni.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés