Connect with us

technokrata

Function-X digitális művészeti találkozó és demoscene party

Smart home

Function-X digitális művészeti találkozó és demoscene party

Játékfejlesztés, grafika, animáció – és természetesen demo, minden mennyiségben.

Function-X demoscene party

Idén nyolcadik alkalommal, szeptember 10-12-ig kerül megrendezésre Magyarország (és a régió) legnagyobb nemzetközi demoscene party-ja a Function-X, azaz a számítógépes találkozó. A 23-ik kerületi Táncsics Mihály Művelődési Házban tartandó rendezvényen a digitális művészetek rajongói mérik össze tudásukat, cserélnek tapasztalatot.

Hasonlóan az elmúlt évekhez, idén is több kategóriában versenyezhetnek a digitális művészek, többek között lesz realtime demo, intro, animáció, grafika, zene, fotó és 4 kilobájtos procedurális grafikai verseny is, valamint a játékfejlesztők is külön versenyen indulhatnak. A versenyeken kívül játékfejlesztéssel kapcsolatos grafikai és programozás témájú előadásokat is hallgathatnak az érdeklődők, az élmény teljességének érdekében pedig idén fellép a SidRip Alliance zenekar, akik klasszikus játékprogramok zenéit játsszák élőben. A programok időbeosztásáról bővebben itt.

A szervezők minden érdeklődőt és megmérettetni vágyó alkotót (zenészt, grafikust, fotóst, programozót, animátort) örömmel várnak. A bemutatott művek helyezéséről a helyszínen a közönség fog szavazni. Mindemellett a party-n folyamatosan nagyméretű kivetítőn lesznek láthatóak az elmúlt évek legszínvonalasabb demoscene produkciói, illetve természetesen csúcspontként a direkt a party-ra nevezett legújabb alkotások.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle