Connect with us

technokrata

Photoshop eszközök ingyen

Smart home

Photoshop eszközök ingyen

Szabadon használható online képszerkesztő eszközök az Adobe-tól.

Az Adobe bejelentette a fényképek szerkesztésére, rendezésére, szinkronizálására és megosztására alkalmas ingyenes Photoshop Express Editor, Photoshop Express Organizer és Photoshop Express Uploader integrált, online alkalmazások azonnali elérhetőségét. Az átnevezett és áttervezett alkalmazások gyorsabb, könnyebben elsajátítható használatot biztosítanak a fényképek feltöltéséhez és rendezéséhez, az egyszerű hozzáféréshez, a gyors javítások és vicces effektusok alkalmazásához, valamint az albumok és diavetítések családdal, barátokkal és kollégákkal történő online megosztásához.

Photoshop Express Editor

A Photoshop Express továbbfejlesztett képességei
Míg a fényképek online tárolásának, valamint a galériák és az albumok létrehozásának és megosztásának előfeltétele egy ingyenes Photoshop.com fiók létrehozása, a Photoshop Express Editor alkalmazás már nem igényel regisztrációt. Az Editor alkalmazás már támogatja a közvetlenül a merevlemezről történő feltöltést, a szerkesztések, szűrők és effektusok alkalmazását, valamint a változtatások visszamentését a merevlemezre az eredeti fénykép felülírása nélkül.

A Photoshop Express galériák gyorsan betöltődő, új elrendezése és felépítése számos olyan fejlesztést vonultat fel, amelyeket az ügyfelek kértek. Az új galériafelépítés átláthatóbbá teszi a címeket, a leírásokat és a megjegyzéseket, megkönnyíti a galéria megtekintését, valamint a megjegyzések hozzáadását és áttekintését. A megosztás is sokkal egyszerűbb, lehetőség van egy galériaoldal azonnali közzétételére a Facebookon vagy a Twitteren. A látogatók böngészhetik az albumokat az új képbemutató oldalon is, ahol egy új diafilm megjelenítő lehetőség és az EXIF információk átfogóbb megjelenítése jelent újdonságot.

Photoshop Express Organizer

Az átdolgozott Organizer alkalmazás tartalmaz egy új, könnyebben elsajátítható és testre szabható diavetítés funkciót. A felhasználók gyorsan alkalmazhatják például az új, Midnight diavetítés-témát egy albumon, és teljes képernyős élményt oszthatnak meg a barátokkal, a családdal és a kollégákkal. A Photoshop Express Uploader pedig egy kisméretű ügyfélalkalmazás, amely a felhasználó számítógépére telepítve leegyszerűsíti a merevlemez és a Photoshop.com webhely között a fényképek feltöltését és szinkronizálását. Az Uploader alkalmazás a JPEG, a PSD és a RAW formátumokat kezeli.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp