Connect with us

technokrata

Alakváltó egér

Smart home

Alakváltó egér

Ilyet se látott még: hajlítgatható, tenyérhez igazítható egér a Microsofttól.

Néhány hete furcsa hírek érkeztek Redmond boszorkánykonyhájából: egy speciális masináról rebesgettek a jól értesültek, amely szakít a hagyományos bevitelieszköz-koncepcióval. A lepel végül lehullott, és egy olyan egeret tárt fel, amit még biztosan nem látott senki sem. A kis készülék ugyanis alakváltó tulajdonsággal bír.

Microsoft arc touch mouse

Az Arc Touch Mouse megoldhatja az örökös bal kéz – jobb kéz problémáját, nem kell végre a kreatívabbnak tartott balkezeseknek a többséghez igazodniuk. Örülhetnek a lapátkezű férfiak és az apró nők is: az egér gyakorlatilag mindenki tenyerébe belesimulhat. A kialakításának köszönhetően könnyen szállítható szerkezet fizikai tulajdonságának hátteréről egyelőre nem lehet sokat tudni, sőt, még a terméket közzétevő német site is eltávolította az ismertető oldalt, ám az a Hexus.net jóvoltából most megtekinthető.

Microsoft arc touch mouse

Mire képes még az eszköz? A beszámolók szerint kéklézeres mutatóval felszerelt, érintésérzékeny görgetőpanellel rendelkezik, és természetesen vezetékek nélkül csatlakozik a számítógépekhez. Ehhez egy 2,4 GHz-es frekvencián használható miniatűr adóvevőt kell az egyik USB portba dugni, így valószínűleg kékfogas technikával hozza létre a kapcsolatot.

Microsoft arc touch mouse

A várhatóan október közepén megjelenő, fekete színű egér 70 eurós irányáron kerül forgalomba.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp