Connect with us

technokrata

Világító billentyűzet a Logitech-től

Smart home

Világító billentyűzet a Logitech-től

A vezeték nélküli eszköz intelligens háttérvilágítással hívja fel magára a figyelmet.

A Logitech Wireless Illuminated Keyboard K800 vezeték nélküli billentyűzet éjjel és nappal egyaránt jól látható, fényes háttérvilágítást kínál. A legújabb Logitech billentyűzeten fényerősség- és mozgásérzékelő gondoskodik róla, hogy a gombok mindig megfelelő mértékű háttérvilágítást kapjanak, amikor szükségünk van rá, és kíméli az elemeket, amikor épp nem használjuk.

Logitech K800 billentyűzet

A K800 háttérvilágítása fényérzékelői segítségével automatikusan alkalmazkodik a szoba megvilágításához. A mozgásérzékelők látják, amikor az ember keze a billentyűzethez közelít, és bekapcsolják a gombok megvilágítását, majd amikor kezünk eltávolodik, a fények kihunynak. Az eredmény: mindig megfelelő megvilágítás és hosszabb elem-élettartam, ami akár 10 napnyi használatot is jelenthet egyetlen töltéssel. Akkumulátorát a mikro-USB kábelen keresztül akár gépelés közben is fel lehet tölteni, így nem kell kicserélni benne az elemeket.

Egy jó billentyűzetnek mindig kellemes gépelést kell biztosítania, ezért a Logitech új vezeték nélküli billentyűzete a PerfectStroke rendszert alkalmazza, és Logitech Incurve gombokat használ. A PerfectStroke rendszer segít, hogy minden egyes leütés kényelmes, folyamatos és csendes maradjon. A strapabíró Logitech Incurve gombok konkáv érintési felülete, és finoman lekerekített élei gondoskodnak róla, hogy ujjaink a megfelelő helyre érkezzenek, és segít egyik gombról a másikra könnyedén átcsúsztatni őket, akár órákon át. A gombok felületére festett betűk és jelzések rendkívül időtállóak, nem fognak lekopni.

Logitech K800 billentyűzet

A Wireless Illuminated Keyboard K800 a Logitech Unifying-kompatibilis egerek és billentyűzetek családjának legújabb tagja. A parányi, bent hagyható vevőegység olyan kicsi, hogy gyakorlatilag sosem kell kihúznunk laptop gépünkből. A Unifying rendszerrel kompatibilis billentyűzetek a Logitech Advanced 2,4 GHz-es vezeték nélküli adatátvitelét használják, ami jóformán megszünteti a rádiójelek késedelmét vagy kimaradását.

A billentyűzet megjelenése szeptemberre várható, ajánlott fogyasztói ára 100 euró lesz.

Logitech K800 billentyűzetSzólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle