Connect with us

technokrata

240 képkocka másodpercenként – Canon IXUS 1000 HS

Smart home

240 képkocka másodpercenként – Canon IXUS 1000 HS

Szuperlassú videomód a világ egyik legvékonyabb kompakt fényképezőjében.

Az ezüst, rózsaszín és barna színekben kapható IXUS 1000 HS az egyik legvékonyabb 10-szeres optikai zoommal rendelkező fényképezőgép a világon, így kényelmesen elfér a zsebben vagy a kézitáskában. Kis mérete ellenére 7,5 cm (3,0”) PureColor II G, 16:9 arányú LCD edzett üveg előlappal rendelkezik. Fejlett lencseeltolási technológiával tervezett optikai képstabilizátor teszi lehetővé a felhasználóknak, hogy sötétebb fényviszonyok között, vagy kitolt zoom esetében is éles kontrasztú, elmosódás-mentes képeket készíthessenek. A kézi Éjszakai üzemmód biztosítja, hogy a felhasználók állvány nélkül is tiszta éjszakai képeket készíthessenek, miközben az IXUS 1000 HS a sorozatban rögzített felvételeket egyetlen éles, optimálisan exponált képpé alakítja.

Az integrált HS rendszer a képminőség és az akár 60 százalékkal alacsonyabb zajszint biztosítása érdekében minden ISO érzékenységnél kihasználja a 10,0 megapixeles, nagyérzékenységű CMOS érzékelő és a DIGIC 4 processzor nyújtotta lehetőségeket. A fényképezőgép ISO 3200 érzékenységet kínál teljes felbontásban, míg az ISO 6400, kibővített maximális érzékenység 2,5 megapixeles felbontásnál érhető el. Mindez lehetővé teszi, hogy a fényképezőgéppel vaku használata nélkül, akár kevésbé megvilágított környezetekről is természetes hatású képek készüljenek.

Az integrált HS rendszer a nagysebességű, folyamatos mozgások rögzítését is lehetővé teszi, amíg a felhasználó fel nem engedi a kioldó gombot vagy meg nem telik a memóriakártya. Az IXUS 1000 HS teljes, 10,0 megapixel felbontás esetén akár másodpercenként 3,7 felvétel sebességű folyamatos felvételkészítést kínál, nagysebességű sorozatfelvétel módban, 2,5 megapixel felbontás esetén pedig 8,8 felvétel elkészítését teszi lehetővé. A Legjobb kép funkcióval a felhasználók engedélyezik a fényképezőgép számára, hogy öt darab, 2,5 megapixeles felbontásban készült, nagysebességű felvétel közül kiválaszthassa a legjobbat, ezzel csökkentve a hasonló képek százai közötti keresgéléssel töltött időt. A rendkívül gyors tempójú jelenetek a Szuperlassú videó mód segítségével is felvehetők, mely 240 képkockát rögzít másodpercenként (fps), majd a témát látványosan bemutatva 30 fps sebességgel játssza le azokat.

canon_ixus_1000_hs.jpg

Full HD minőségű videók sztereó hanggal
Lehetővé teszi HD minőségű filmek rögzítését is, akár 1920x1080p felbontásban. A Full HD minőségű filmeket a fényképezőgép másodpercenként 24 kép sebességgel rögzíti, sztereó hangfelvétel mellett. Az objektív halk motorjának köszönhetően a felhasználók Videó módban, is használhatják az optikai zoomot, minimális hanginterferencia mellett. A Dinamikus optikai képstabilizátor pedig a videó mozgás közbeni rögzítése esetén csökkenti a fényképezőgép rázkódásából eredő zavarokat.

Az integrált Smart Auto technológia Video módban is azonosítja a felvételi körülményeket, és a 21 különböző jelenettípus közül kiválasztja az optimális beállítást. A Miniatűr mód lenyűgöző, miniatűr stílusú időkieséses videók készítése érdekében alacsony képsebességgel is lehetővé teszi a felvételkészítést, miközben a kép kijelölt részeit a készülék elhomályosítja. A beépített HDMI-mini csatlakozó segítségével a képek és videók a HDMI-kompatibilis képernyőkön – például nagyfelbontású TV-készüléken is – azonnal megoszthatók.

A vezeték nélküli tartalomátvitelt a beépített Eye-Fi connected functions támogatja, mely lehetővé teszi a távoli feltöltést olyan képmegosztó webhelyekre, mint a Canon Image Gateway. A fényképezőgép felhasználói felületén egy külön Eye-Fi részt alakítottak ki, mely letiltja az automatikus kikapcsolási funkciót, miközben az Eye-Fi kártya adatokat továbbít.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp