Connect with us

technokrata

Star Wars Blu-ray-en, sosem látott jelenet videón!

Smart home

Star Wars Blu-ray-en, sosem látott jelenet videón!

George Lucas bejelentette, hogy full-HD felbontásban is megjelenik az egyik legjelentősebb sci-fi trilógia. És az első három rész is…

George Lucas 2010.jpgA Jon Stewart aktív részvételével tartott Celebration V rajongói találkozón egy élő interjún jelentette be a sci-fi univerzum kitalálója, hogy 2011 jeles év lesz. Ekkor fog ugyanis megjelenni a filmsorozat Blu-ray változata – kinyilatkoztatásával valósággal sokkos állapotba hozta a helyszínen levő rajongókat.

Nem sokkal Lucas „magánakciója” után megérkezett a Lucasfilm és a 21th Century Fox Home Entertainment sajtóközleménye is, amiben megerősítették az öreg bejelentését, és kicsit pontosították is. Mind a hat rész egyszerre jelenik meg, 2011 őszén, és extrákkal is el lesznek látva a kiadványok. Új kulisszatitkokat fednek fel, még több kommentárral és eddig nem látott jelenettel gazdagodik a klasszikus trilógia.

Ezt akár már most is megtekinthetjük, köszönhetően a rendezvényen jelen levő fanatikusoknak (igaz, a minőség hagy kívánnivalót maga után).



Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák