Connect with us

LED-es monitorok a Fujitsu-tól

Smart home

LED-es monitorok a Fujitsu-tól

Az energiatakarékos LED technológia a belépő szintű 19 hüvelykestől a széles képernyős 27 hüvelykesig, minden kijelzőméretben elérhető.

Fujitsu SL 22W-1 LED.jpgA lapos képernyős kijelzők háttérvilágításánál a CCFL-technológiáról a LED-re történő átállás környezetvédelmi szempontból is előnyös. A LED-es háttérvilágítás energiatakarékosabb, akár 46 százalékkal is csökkentheti az áramfogyasztást. A Fujitsu 2006-os 19”-es W LL3190W kijelzője 33 wattot fogyasztott, ehhez képest az új L19T-1 LED-es modell 17,7 wattos fogyasztása 46 százalékos megtakarítást jelent.

A GfK csoport piackutatásai 7,5 évre teszik a veszélyes higany gyártási folyamatból való teljes kiiktatását lehetővé tevő LED technológiát alkalmazó kijelzők átlagos élettartamát. Ráadásul a vékonyabb kijelzők nyersanyagigénye is mintegy 25 százalékkal kevesebb, kisebb súlyuk és méretük miatt pedig szállításuk is egyszerűbb.

Két komplett LED-es kijelzősorozat
Első lépésként a Fujitsu két komplett sorozatot vezet be ultranagy kontrasztú LED-es kijelzőkből, és a jövőben a kínálat további szélesítését tervezi. Az SL sorozatú modellek dupla HDMI csatlakozással támogatják a nagy felbontású digitális megjelenítést, és energiatakarékos ECO üzemmódban is használhatók. Az L sorozat beépített hangszórókkal és 16 nyelvű, képernyőn megjelenő (OSD) menüvel rendelkezik, amit a „prémium” szintű SL sorozat HDMI 5.1 digitális hangkimenettel egészít ki a térbeli hanghatás (surround sound) eléréséhez. Emellett az SL kijelzőknél többféle opció segíti a kijelző finomhangolását az érintésérzékeny OSD vezérlésen keresztül.

A LED-es monitorok már kaphatók, a készülékek árai nagyjából megegyeznek az azonos méretű CCFL monitorok árával.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

TAG-Heuer-Carrera-Calibre-16-Chronograph-2019-Model-Updated-design-3

SmartWatch

Új modellekkel frissült a TAG Heuer Carrera Calibre kollekció

2019. szeptember 15. vasárnap
Honor Band 5_all_colours_1_web

Kütyük

Magyarországra is megérkezik a Honor Band 5

2019. szeptember 14. szombat
men's  watch, Men's Accessories, beautiful stylish watches

SmartWatch

Prémium okosórához prémium szíj dukál!

2019. szeptember 13. péntek
2019 OLED TV NVIDIA G-SYNC_1

Smart-TV

NVIDIA G-SYNC támogatást kapnak az LG 2019-es OLED televíziói

2019. szeptember 12. csütörtök
iphone11-5

SmartPhone

Ilyenek lettek és ennyibe fognak kerülni az új iPhone-ok

2019. szeptember 12. csütörtök

Dotkom