Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új e-könyvolvasó az Amazontól

Smart home

Új e-könyvolvasó az Amazontól

Az Amazon.com szerdán jelentette be, hogy hamarosan piacra bocsátja új e-könyvolvasójának, azaz Kindlejének új verzióját.

Az új Kindle 21 százalékkal lesz kisebb, és 15 százalékkal könnyebb, mint a régebbi verzió, de ugyanakkora, 6 inches kijelzővel lesz felszerelve. Az új kijelző ráadásul 50 százalékkal jobb kontrasztarányt biztosít, “mint bármely más e-olvasóé”, valamint az új Kindle memóriája duplája lesz az elődjéénél. Ezzel akár 3500 könyvet is tárolni lehet majd rajta – áll az Amazon közleményében.

Az új Kindle 189 dollárba fog kerülni, ugyanannyiba, mint a korábbi verzió. Az Amazon a múlt hónapban csökkentette a Kindle árát 259 dollárról 189 dollárra. Az új modellnek viszont lesz egy olyan, 139 dolláros verziója is, amely csak Wi-Fi halózatokra tud majd felkapcsolódni, 3G-re nem.

Az új készülékeket augusztus 27-től lehet majd megvásárolni.

Az Amazontól már egy ideje várták a Kindle megújítását, mivel a vállalatnak az e-könyv-piacon egyre nagyobb konkurenciával kell szembenéznie. A Barnes&Noble-nak és a Sonynak is van saját e-readere, az Apple iPad-je pedig szintén nagy kihívást jelent.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés