Connect with us

technokrata

Óriási monitor az Acertől

Smart home

Óriási monitor az Acertől

69 centiméteres panellel, aszimmetrikus kialakítással, LED háttérvilágítással érkezik a gyártó ultragyors válaszidejű LCD-je.

Az Acer S273HL monitor fekete keretéhez csatlakozó talapzata aszimmetrikus formát kölcsönöz a kijelzőnek. A 21 milliméteres vastag panel hátuljára került hengeres zsanért és az L–alakú talapzatát bekapcsolt állapotban egy lágy kéken világító LED hangsúlyozza ki. Jellegzetes alakjának köszönhetően a talapzathoz könnyedén illeszthető a billentyűzet, így értékes helyet spórolhatunk meg.

12.000.000:1 kontrasztaránnyal rendelkezik, emellett ultra-gyors, 2 ms válaszidőre képes. Fehér LED technológiával készült, amely leszámol az olyan veszélyes anyagokkal, mint a higany vagy a halogén gázok. Összehasonlítva a hagyományos CFFL kijelzőkkel, az S273HL akár 68%-kal csökkentheti az áramfogyasztást. Emellett képes nagyobb színtartományt megjeleníteni.

Az S273HL-re az Acer hibátlan pixel irányelve is vonatkozik. A készülék 69 cm-es (27 inch) panelt kapott, Full HD (1920×1080 pixeles) felbontással, 16:9 méretarány mellett. Két integrált HDMI csatlakozó biztosítja a digitális csatlakozást.

acer_s273hl.jpg

Az Acer eColor Management technológia a panel teljesítményét a különböző környezetekhez, megvilágítási körülményekhez és nézői preferenciákhoz igazítja, így a felhasználók képesek lesznek finomhangolni a kijelzőt a színmegjelenítés meghatározásával, a munka jellegétől függően: adat, média, mozi vagy képek.

Az Acer Adaptive Contrast Management (ACM) dinamikus igazítja a kontraszt-arányt az ultra-éles képek elérése érdekében. Minden jelenet elemzésre kerül, majd kockáról kockára minden részletet beállít a rendszer, hogy növelje a színminőséget, a fokozatosságot és a részletgazdagságot, főleg a homályos és fényes képek esetében. Az Acer ACM továbbá lehetővé teszi, hogy az LCD monitor kevesebb áramot fogyasszon, így takarékoskodjon az energiával.

Az Acer eDisplay Management egy olyan hasznos eszköz, mely segítségével lehetővé válik a színkalibrálás és a kijelző teljes körű kezelése. Minden egyes különböző alkalmazásokhoz vagy fényviszonyokhoz behangolt felhasználói beállítás elmenthető és gyorsan elő is hívható.

Acer monitorokSzólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom