Connect with us

technokrata

Ultravékony LED kijelzők az Acertől

Smart home

Ultravékony LED kijelzők az Acertől

Négyféle méretben a gyártó új, környezetbarát monitorjai.

Az Acer S1 kijelző sorozat több szempontból is figyelmet érdemel. A nagy felbontás (HD, HD+ vagy Full HD modelltől függően) mellett hatalmas kontrasztarány (12,000,000:1) jellemzi ezek a kijelzőket, mindezt 5ms válaszidő mellett. A négy különböző méretben kapható új modellek – 58 cm (23”), 55 cm (21”), 51 cm (20”) and 47 cm (18,5”) – dizájnja ultra-vékony profillal párosul, mely az S191HQL és az S221HQL esetében 13 mm és az S231HL modellnél is kevesebb, mint 15 mm. Polírozott fekete előlappal és csillogó talapzattal rendelkezik.

Acer-S1-LCD.jpg

A vékony kivitelért elsősorban a LED-es hátsó-megvilágítás tehető felelőssé, mely technológia nem tartalmaz olyan veszélyes alkotóelemeket, mint például a higany vagy a halogén gázok. További előnye, hogy – a hagyományos lámpával összehasonlítva – a fogyasztása is kevesebb (akár harmada is lehet a korábbi készülékeknek). Az Acer EcoDisplay-ek az olyan legszigorúbb nemzetközi szabványoknak felelnek meg, mint például az EnergyStar 5.0 és az új ISO 9241-307, így a kijelzők nem tartalmaznak olyan veszélyes anyagokat sem, mint a PVC és BFR, sem a házban, nyomtatott áramkör rétegekben, belső rendszer- és panelekhez tartozó kábelekben sem.

Az S1 kijelzők egyszerű kapcsolódást biztosítanak az otthoni szórakoztató eszközök és az irodai perifériák felé a VGA csatlakozón keresztül; egy DVI csatlakozó (HDCP védelemmel) gondoskodik arról, hogy a DRM-védelem alatt álló anyagokat is le lehessen játszani; valamint egy opcionális HDMI csatlakozó.

Az Acer eColor Management technológia a panel teljesítményét a különböző környezetekhez, megvilágítási körülményekhez és nézői preferenciákhoz igazítja, így a felhasználók képesek lesznek finomhangolni a kijelzőt a színmegjelenítés meghatározásával, a munka jellegétől függően: adat, média, mozi vagy képek. Az Acer Adaptive Contrast Management (ACM) dinamikus igazítja a kontraszt-arányt. Minden jelenet elemzésre kerül, majd kockáról kockára minden részletet beállít a rendszer, hogy növelje a színminőséget, a fokozatosságot és a részletgazdagságot, főleg a homályos és fényes képek esetében.

Az Acer eDisplay Management segítségével pedig lehetővé válik a színkalibrálás és a kijelző teljes körű kezelése. Minden egyes különböző alkalmazásokhoz vagy fényviszonyokhoz behangolt felhasználói beállítás elmenthető és gyorsan elő is hívható.

Az Acer S1 kijelző sorozat modelljeire 3 év szervizgarancia vonatkozik.

Acer monitorokSzólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

önmagát fertőtlenítő kilincs
Mate 20 X

SmartPhone

Megérkezett a Huawei első 5G-s okostelefonja

2019. október 19. szombat
wifi 6

Kütyük

Megérkezett a Wifi 6, amely kisimítja ráncainkat

2019. október 17. csütörtök
nokia android frissítés hmd global

SmartPhone

Megkezdődött a Nokia okostelefonok android frissítése

2019. október 16. szerda

Dotkom