Connect with us

technokrata

Ajándék Canon garancia-kiterjesztés

Smart home

Ajándék Canon garancia-kiterjesztés

Canon Hungária: garanciaidő meghosszabbítás az év vége előtt vásárolt fényképezőgépekre és projektorlámpákra.

A Canon EOS 1D Mark IV típusú fényképezőgép vásárlása esetén a jótállási idő egy évvel meghosszabbodik, így a vásárló a garanciális igényeit a vásárlást követő két éven belül érvényesítheti. A fényképezőgép vásárlása esetén a garancia érvényesítéshez szükséges a forgalmazó által megfelelően kitöltött jótállási jegy.

A 2010. december 31. előtt vásárolt Canon XEED és CanonLV projektorok meghatározott modelljei esetében a kiterjesztett garancia a projektorok lámpáira vonatkozik, és a korábbi 90 napos garanciaidő 3 évre nő. A garancia érvényesítése regisztrációhoz kötött: regisztrálni a vásárlást követő egy hónap során egy regisztrációs űrlap kitöltésével lehet. A garancia kiterjesztések érvényesítéséhez szükséges a vásárlást igazoló számla.

Amennyiben az EOS 1D Mark IV típusú készülék a vásárlást követő két év során meghibásodik, úgy a javítási igénnyel közvetlenül a Canon hivatalos magyarországi szervizéhez lehet fordulni. Ha a vásárolt projektor lámpája a három éves garanciaidő alatt hibásnak bizonyul, akkor annak cseréje a Canon Promotion Centre-től kérhető.

Az ajándék garancia-kiterjesztés pontos feltételeiről a Canon ügyfélszolgálatán, a (0036) 1 235 5315 telefonszámon kérhető bővebb tájékoztatás.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom