Connect with us

technokrata

Ingyen a Holdra!

Smart home

Ingyen a Holdra!

Ha már befejeztük a kiképzést az USA hadseregében, a Holdra utazhatunk.

Nemrég volt nyolc éve, hogy írtunk az amerikai hadsereg megbízásában (a Virtual Heroes csapat által) fejlesztett, ingyenesen letölthető America’s Army játékról. Ezúttal hasonlóan ingyenes, de anyabolygónktól eltávolodó szórakozási lehetőségről számolunk be. A Moonbase Alpha létrehozására az észak-amerikai űrhivatal a hadseregnek dolgozó, korábban már bizonyított fejlesztőket kérte fel a munkára, melynek során a holdi klímába juthat el az internetező.

A Steam segítségével ingyen letölthető játék tulajdonképpen internetes multiplayer szórakozást kínál. Akár hatan is játszhatnak együtt a „szent cél”, azaz egy NASA-holdbázis létrehozása érdekében. Új létesítmények, például napelem-telepek létrehozása a feladat, de lehet vezérelni távirányítással kerekeken guruló robotot is. Mindezt a Holdnak megfelelő fizikai modellezéssel, tehát például jelentősen lecsökkentett gravitációs környezetben.

Egyhamar nem válik unalmassá az építkezés, hiszen az építkezés és a terep felfedezése mellett olyan események nehezíthetik a „nyaralást”, mint egy meteorit-becsapódás. Az űrből érkező fenyegetés tönkreteheti a holdbázis egyes részeit, melyeket a játékosoknak a lehető leghamarabb fel kell fedezniük, majd kijavítaniuk.

További szószaporítás helyett álljon itt egy kis kedvcsináló:

Moonbase Alpha letöltésSzólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom