Connect with us

technokrata

Gyufásdoboz méretű projektor

Smart home

Gyufásdoboz méretű projektor

Aprócska, ennek ellenére hangszórót is tartalmazó kivetítőt mutatott be a Samsung.

A Samsung legkisebb projektora elfér egy zsebben, a kivehető akkumulátora gazdaságos üzemmódban pedig akár 2 órán át is bírja a munkát, így a prezentáció előtt és alatt nem kell konnektort, hosszabbítót keresni. Az SP-H03 kompakt mobil eszköz 6,3×3,8×6,3 centiméteres, és akkumulátorral együtt is csak 170 grammot nyom. Az apró, LED fényforrású kivetítő WVGA (854×480 pixeles) képet vetít, és 30-ANSI lumenes lámpájával tiszta és világos látványt produkál. Nem csak prezentációk, de filmek vetítésére is használható.

Samsung sp-h03 projektor.jpg

A projektor 1 GB beépített belső memóriával rendelkezik, így a dokumentumok, videók és zenei vagy egyéb hangalapú tartalmak közvetlenül is feltölthetők rá. Az eszköz Micro SD foglalattal és USB porttal is bír, így további külső adathordozók, memóriakártyák és pendrive-ok is csatlakoztathatók hozzá, de PC-ről, VGA kimenetről, AV kompozit kábelről, videókameráról, netbookról, sőt, akár okostelefonról is fogadja a vetítendő anyagot.

A kivetítő önállóan is képes Office állományok megjelenítésére, így számítógép használata nélkül is tarthatunk vele prezentációt. Képes megnyitni PDF dokumentumokat, lejátszik AVI, MP4, ASF, MPG, RM, FLV, WMV, illetve MP3, MP2, WAV, WMA, FLAC, APE, RA állományokat is, és a JPEG, PNG, BMP és GIF képeket is megjeleníti. Az apró készülékben 1 wattos sztereó hangszórók lapulnak meg.

Samsung Pico projektorokSzólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp