Connect with us

Elengedik a havidíjat a felsőzsolcaiaknak

Smart home

Elengedik a havidíjat a felsőzsolcaiaknak

Ingyen állítja helyre a lakások megrongálódott vezetékeit a UPC.

A napokban kapják kézhez júniusi számláikat a UPC felsőzsolcai előfizetői. A szokásos tételek helyett ezúttal csak egy rövid értesítés áll a levélben, mely arról tájékoztatja az előfizetőket, hogy tekintettel az árvíz okozta károkra, a szolgáltató teljes egészében elengedi az e hónapra esedékes díjat. Aki szeretné lemondani vagy szüneteltetni a hűségszerződés keretében megrendelt szolgáltatását, az most ugyancsak különdíj nélkül teheti meg.

árvíz Felsőzsolcán

A vízözön a UPC hálózatát sem kímélte, de a cég szakemberi már dolgoznak a helyreállításon, így hamarosan a település teljes területén befejezik a megrongálódott vezetékek javítását. A szolgáltató természetesen a lakásokon belül is ingyen cseréli ki a használhatatlanná vált vezetékeket – megerősített technikusi gárdával, hosszított munkarendben végzik a javítási munkákat. A vállalat emellett eltekint az elveszett távközlési berendezések – modemek, médiaboxok – kártérítési díjától is, az elromlott eszközöket szükség esetén díjmentesen cserél ki.

A UPC mindeközben a Máltai Szeretetszolgált ideiglenes helyszíni központjában díjmentesen biztosítja az internetszolgáltatást a mentési munkálatok koordinálásához, és továbbra is ingyenesen üzemelteti a partnereivel közösen létrehozott 1749-es adományvonalat. A május közepén elindított telefonos gyűjtésen eddig 140 millió Ft gyűlt össze az árvízkárosultak megsegítésére. A UPC hamarosan segélycsomagot juttat el a Felsőzsolcára, melyben helyet kapnak a saját dolgozóitól beérkezett adományok is.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019
maxresdefault

SmartPhone

Nokia okostelefond van? Akkor azonnal frissítsd Pie-ra!

2019. július 13. szombat
procentric

Smart-TV

TV-k veszik át a wifi-hotspotokat a hotelekben

2019. július 10. szerda

Dotkom