Connect with us

technokrata

Elengedik a havidíjat a felsőzsolcaiaknak

Smart home

Elengedik a havidíjat a felsőzsolcaiaknak

Ingyen állítja helyre a lakások megrongálódott vezetékeit a UPC.

A napokban kapják kézhez júniusi számláikat a UPC felsőzsolcai előfizetői. A szokásos tételek helyett ezúttal csak egy rövid értesítés áll a levélben, mely arról tájékoztatja az előfizetőket, hogy tekintettel az árvíz okozta károkra, a szolgáltató teljes egészében elengedi az e hónapra esedékes díjat. Aki szeretné lemondani vagy szüneteltetni a hűségszerződés keretében megrendelt szolgáltatását, az most ugyancsak különdíj nélkül teheti meg.

árvíz Felsőzsolcán

A vízözön a UPC hálózatát sem kímélte, de a cég szakemberi már dolgoznak a helyreállításon, így hamarosan a település teljes területén befejezik a megrongálódott vezetékek javítását. A szolgáltató természetesen a lakásokon belül is ingyen cseréli ki a használhatatlanná vált vezetékeket – megerősített technikusi gárdával, hosszított munkarendben végzik a javítási munkákat. A vállalat emellett eltekint az elveszett távközlési berendezések – modemek, médiaboxok – kártérítési díjától is, az elromlott eszközöket szükség esetén díjmentesen cserél ki.

A UPC mindeközben a Máltai Szeretetszolgált ideiglenes helyszíni központjában díjmentesen biztosítja az internetszolgáltatást a mentési munkálatok koordinálásához, és továbbra is ingyenesen üzemelteti a partnereivel közösen létrehozott 1749-es adományvonalat. A május közepén elindított telefonos gyűjtésen eddig 140 millió Ft gyűlt össze az árvízkárosultak megsegítésére. A UPC hamarosan segélycsomagot juttat el a Felsőzsolcára, melyben helyet kapnak a saját dolgozóitól beérkezett adományok is.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő