Connect with us

Hirdetés

technokrata

Elengedik a havidíjat a felsőzsolcaiaknak

Smart home

Elengedik a havidíjat a felsőzsolcaiaknak

Ingyen állítja helyre a lakások megrongálódott vezetékeit a UPC.

A napokban kapják kézhez júniusi számláikat a UPC felsőzsolcai előfizetői. A szokásos tételek helyett ezúttal csak egy rövid értesítés áll a levélben, mely arról tájékoztatja az előfizetőket, hogy tekintettel az árvíz okozta károkra, a szolgáltató teljes egészében elengedi az e hónapra esedékes díjat. Aki szeretné lemondani vagy szüneteltetni a hűségszerződés keretében megrendelt szolgáltatását, az most ugyancsak különdíj nélkül teheti meg.

árvíz Felsőzsolcán

A vízözön a UPC hálózatát sem kímélte, de a cég szakemberi már dolgoznak a helyreállításon, így hamarosan a település teljes területén befejezik a megrongálódott vezetékek javítását. A szolgáltató természetesen a lakásokon belül is ingyen cseréli ki a használhatatlanná vált vezetékeket – megerősített technikusi gárdával, hosszított munkarendben végzik a javítási munkákat. A vállalat emellett eltekint az elveszett távközlési berendezések – modemek, médiaboxok – kártérítési díjától is, az elromlott eszközöket szükség esetén díjmentesen cserél ki.

A UPC mindeközben a Máltai Szeretetszolgált ideiglenes helyszíni központjában díjmentesen biztosítja az internetszolgáltatást a mentési munkálatok koordinálásához, és továbbra is ingyenesen üzemelteti a partnereivel közösen létrehozott 1749-es adományvonalat. A május közepén elindított telefonos gyűjtésen eddig 140 millió Ft gyűlt össze az árvízkárosultak megsegítésére. A UPC hamarosan segélycsomagot juttat el a Felsőzsolcára, melyben helyet kapnak a saját dolgozóitól beérkezett adományok is.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés