Connect with us

technokrata

Elengedik a havidíjat a felsőzsolcaiaknak

Smart home

Elengedik a havidíjat a felsőzsolcaiaknak

Ingyen állítja helyre a lakások megrongálódott vezetékeit a UPC.

A napokban kapják kézhez júniusi számláikat a UPC felsőzsolcai előfizetői. A szokásos tételek helyett ezúttal csak egy rövid értesítés áll a levélben, mely arról tájékoztatja az előfizetőket, hogy tekintettel az árvíz okozta károkra, a szolgáltató teljes egészében elengedi az e hónapra esedékes díjat. Aki szeretné lemondani vagy szüneteltetni a hűségszerződés keretében megrendelt szolgáltatását, az most ugyancsak különdíj nélkül teheti meg.

árvíz Felsőzsolcán

A vízözön a UPC hálózatát sem kímélte, de a cég szakemberi már dolgoznak a helyreállításon, így hamarosan a település teljes területén befejezik a megrongálódott vezetékek javítását. A szolgáltató természetesen a lakásokon belül is ingyen cseréli ki a használhatatlanná vált vezetékeket – megerősített technikusi gárdával, hosszított munkarendben végzik a javítási munkákat. A vállalat emellett eltekint az elveszett távközlési berendezések – modemek, médiaboxok – kártérítési díjától is, az elromlott eszközöket szükség esetén díjmentesen cserél ki.

A UPC mindeközben a Máltai Szeretetszolgált ideiglenes helyszíni központjában díjmentesen biztosítja az internetszolgáltatást a mentési munkálatok koordinálásához, és továbbra is ingyenesen üzemelteti a partnereivel közösen létrehozott 1749-es adományvonalat. A május közepén elindított telefonos gyűjtésen eddig 140 millió Ft gyűlt össze az árvízkárosultak megsegítésére. A UPC hamarosan segélycsomagot juttat el a Felsőzsolcára, melyben helyet kapnak a saját dolgozóitól beérkezett adományok is.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák