Connect with us

Vékony kamera nagy optikai zoom-mal

Smart home

Vékony kamera nagy optikai zoom-mal

Don Camileo

A Toshiba bemutatta két új videokameráját a Camileo SX sorozatból. A fejlett videofunkciókkal rendelkező Camileo SX500 és Camileo SX900 készülékeket változó fényviszonyokra, továbbá távoli és közeli felvételekre egyaránt optimalizálták.

Az új Camileo kamerák azoknak az igényes felhasználóknak készültek, akik szeretnék, hogy digitális kamerájuk vékony legyen, ugyanakkor nagy teljesítményű optikai zoomot és kiváló fényérzékenységet is biztosítson, és mindezt elérhető áron. A Camileo SX500 és a Camileo SX900 2010 második negyedévétől Magyarországon is megvásárolható.

A gyártó szerint a Camileo SX500 a 10 megapixeles CMOS érzékelőnek, illetve a nagyteljesítményű, ötszörös optikai és tizenkétszeres digitális zoomnak köszönhetően kiválóan alkalmas távoli felvételek készítésére. A képek bemozdulásának csökkentése érdekében a kamera beépített elektronikus képstabilizátorral is rendelkezik. A magas fényérzékenység révén akár szürkületben is jó minőségű felvételeket készíthetünk. A Camileo SX500 akár Full HD minőségben (1920x1080i/p) is képes videót rögzíteni, ezenkívül digitális fényképezőgépként is használható, amellyel 4:3 képarányban akár 4000 x 3000 képpontos, 16:9 módban pedig 4480 x 2520 képpontos fényképek készíthetők. A Camileo SX900 karcsú, 33 mm-es háza alig vastagabb, mint egy átlagos mobiltelefon.

Az új videokamerák támogatják a legújabb SD kártya és az akár 64 GB kapacitású SDXC kártyák használatát, amelyek elegendő tárhelyet biztosítanak több mint hétórányi Full HD videó számára.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom