Connect with us

technokrata

Le az unalmas merevlemezekkel!

Smart home

Le az unalmas merevlemezekkel!

„Ha másra vágysz, mint a szüleid” – ezzel a szlogennel hirdeti az Iomega új, színes mintákkal tarkított külső winchestereit.

Iomega skin Red_Hot_shorts.jpgAz új Iomega Skin merevlemezek termékcsaládjába három különböző, 500 gigabyte-os, 2.0-s USB csatolóval szerelt hordozható modell tartozik, amelyek a Skin Industries céggel – az egyik amerikai alternatív sport-divatmárkával – együttműködve készültek, és egyedi festéssel hirdetik, hogy a hordozható tárolóknak nem kell unalmasaknak lenniük. A fél terabyte-os kapacitás akár 200 ezer fénykép, 125 ezer dal vagy 190 óra videó számára biztosít helyet.

A „Radical” modell alsó része ragyogó sárga, a felső rész fekete, ide egy régies Skin-logót nyomtattak. A „Red Hot” modell vörös, fekete alnyomatos felületét koptatott Skin-logó díszíti, az alja fekete. Végül a „Knock Out” modell felül ezüst, alul fekete színű, a Skin logó pedig gótbetűs. Mind a három új Skin merevlemez illik a noteszgép táskájába vagy a zsebbe, ráadásul USB-csatlakozójuk használatához nem kell külső táp – csak egy soros kábelre van szükség.

Tartalmazzák az Iomega szabványos Drop Guard védelmi rendszerét, ami (padlószőnyegre érkezésnél) akár 130 centis véletlen zuhanástól is megóvja az adatokat. Emellett ingyenesen jár hozzájuk az Iomega Protection Suite, amely egyetlen csomagként kínálja mindazokat a mentési és vírusvédelmi szoftvereket, amelyekkel a felhasználók védhetik fényképeiket, videóanyagaikat, zenéiket és egyéb fájljaikat. Tartalma:
– Kiegészítő 12 hónapos előfizetés a Trend Micro Internet Security szoftverre (PC-hez), illetve a Trend Micro Smart Surfing szoftverre (Mac-hez).
– Iomega QuikProtect: mentési szoftver az adatok egyszerű fájlszintű biztonsági mentéséhez merevlemezre vagy hálózati tárolóra (Windows és Mac asztali és noteszgépekre).
– Retrospect Express szoftver: az összes adat, alkalmazás és beállítás mentése (Windows és Mac asztali és noteszgépekre).
– MozyHome Online Backup szolgáltatás: online mentési megoldás 2 GB ingyenes online tárhellyel (havi 4,95 dollárért korlátlan tároló). A MozyHome Online szolgáltatással bármilyen internetkapcsolattal rendelkező gépre, a világ bármely pontjáról helyreállíthatók az adatok.

iomega Skin_drive_product_line_up.jpg

Az új Iomega Skin merevlemezek már kaphatók az Egyesült Államokban; az öreg kontinensen 105 eurós kiskereskedelmi áron kerülnek forgalomba a jövő hónapban. Az új modellekre három éves korlátozott jótállás vonatkozik, regisztrációval.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp