Connect with us

technokrata

Le az unalmas merevlemezekkel!

Smart home

Le az unalmas merevlemezekkel!

„Ha másra vágysz, mint a szüleid” – ezzel a szlogennel hirdeti az Iomega új, színes mintákkal tarkított külső winchestereit.

Iomega skin Red_Hot_shorts.jpgAz új Iomega Skin merevlemezek termékcsaládjába három különböző, 500 gigabyte-os, 2.0-s USB csatolóval szerelt hordozható modell tartozik, amelyek a Skin Industries céggel – az egyik amerikai alternatív sport-divatmárkával – együttműködve készültek, és egyedi festéssel hirdetik, hogy a hordozható tárolóknak nem kell unalmasaknak lenniük. A fél terabyte-os kapacitás akár 200 ezer fénykép, 125 ezer dal vagy 190 óra videó számára biztosít helyet.

A „Radical” modell alsó része ragyogó sárga, a felső rész fekete, ide egy régies Skin-logót nyomtattak. A „Red Hot” modell vörös, fekete alnyomatos felületét koptatott Skin-logó díszíti, az alja fekete. Végül a „Knock Out” modell felül ezüst, alul fekete színű, a Skin logó pedig gótbetűs. Mind a három új Skin merevlemez illik a noteszgép táskájába vagy a zsebbe, ráadásul USB-csatlakozójuk használatához nem kell külső táp – csak egy soros kábelre van szükség.

Tartalmazzák az Iomega szabványos Drop Guard védelmi rendszerét, ami (padlószőnyegre érkezésnél) akár 130 centis véletlen zuhanástól is megóvja az adatokat. Emellett ingyenesen jár hozzájuk az Iomega Protection Suite, amely egyetlen csomagként kínálja mindazokat a mentési és vírusvédelmi szoftvereket, amelyekkel a felhasználók védhetik fényképeiket, videóanyagaikat, zenéiket és egyéb fájljaikat. Tartalma:
– Kiegészítő 12 hónapos előfizetés a Trend Micro Internet Security szoftverre (PC-hez), illetve a Trend Micro Smart Surfing szoftverre (Mac-hez).
– Iomega QuikProtect: mentési szoftver az adatok egyszerű fájlszintű biztonsági mentéséhez merevlemezre vagy hálózati tárolóra (Windows és Mac asztali és noteszgépekre).
– Retrospect Express szoftver: az összes adat, alkalmazás és beállítás mentése (Windows és Mac asztali és noteszgépekre).
– MozyHome Online Backup szolgáltatás: online mentési megoldás 2 GB ingyenes online tárhellyel (havi 4,95 dollárért korlátlan tároló). A MozyHome Online szolgáltatással bármilyen internetkapcsolattal rendelkező gépre, a világ bármely pontjáról helyreállíthatók az adatok.

iomega Skin_drive_product_line_up.jpg

Az új Iomega Skin merevlemezek már kaphatók az Egyesült Államokban; az öreg kontinensen 105 eurós kiskereskedelmi áron kerülnek forgalomba a jövő hónapban. Az új modellekre három éves korlátozott jótállás vonatkozik, regisztrációval.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő