Connect with us

Hat grammot hízott a 3M mikroprojektora

Smart home

Hat grammot hízott a 3M mikroprojektora

Az amerikai 3M bemutatta új, MPro 150 típusú mikroprojektorát.

A csöppnyi készülék dizájnja megegyezik a továbbra is kapható MPro 120-aséval, ám több új funkcióval is rendelkezik, bár mindössze hat grammal nehezebb és egy centivel hosszabb a korábbi változatnál.

A legnagyobb, és eddig talán leginkább hiányolt fejlesztés az elődhöz képest az MPro 150 “önállósága”. Egy gigabájtos belső memóriája segítségével önmagában is képes DOC, PPT, XLS, TXT, PDF, BMP, JPG, MP4, MP3, PAL, NTSC, H.264, AMR és AAC kiterjesztésű fájlok megjelenítésére, miközben csatlakozási lehetőségei is kibővültek. Ez a tulajdonság a kétórás akkumulátoros működéssel a gyakorlatban azt jelenti, hogy egy prezentáció vagy hangos kisfilm levetítéséhez semmilyen más külső eszközre vagy kábelre nincs szükség a mikroprojektoron kívül.

A 60x130x24 mm-es MPro 150 fényereje 15 lumenre nőtt a 120-as 12 lumenéhez képest, míg a felbontás továbbra is VGA és WXGA, azaz 640×480 és 1280×800 között, ötféle fokozatban változtatható. Az elérhető képméret tehát a környezeti fényviszonyok függvényében itt is 20 és 127 cm között változhat dinamikusan, az előbbi nappali világosságnál is, míg az utóbbi csak elsötétített szobában élvezhető, a fókuszt minden esetben kézzel állíthatjuk be. Újdonság a kisebb csoportoknak talán elegendő félwattos hangszórópár is.

Az új készülék hátulján VGA, kompozit video, komponens video, mini USB, audio out (3,5 mm-es stereo jack), csatlakozókat találunk. A készülék dobozában egy 2 gigás microSD kártya, tripod állvány, USB-, VGA- és RCA-kábel, és egy védőtok található az átalakítókkal (EU, UK, US) ellátott hálózati töltő mellett.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom