Az online könyvértékesítésben meghatározó szerepet játszó Bookline.hu Nyrt., valamint a Líra Könyv Zrt. által alapított eKönyv Magyarország Kft. és a Magyar Telekom megállapodása értelmében a T-Mobile és T-Home kínálatában néhány hónapon belül elérhető lesz a txtr e-book 6"-os verziója, amely sim-kártyával és gprs/edge hozzáféréssel mobilhálózaton keresztüli e-könyvvásárlást biztosít majd. "/> Ősztől e-bookkal bővülhet a T-Mobile és a T-Home kínálata | technokrata
Connect with us

Ősztől e-bookkal bővülhet a T-Mobile és a T-Home kínálata

Smart home

Ősztől e-bookkal bővülhet a T-Mobile és a T-Home kínálata

A Magyar Telekom és az eKönyv Magyarország Kft. az Ünnepi könyvhét alkalmából megállapodást írt alá, hogy az elektronikus könyvvásárlást biztosító txtr platform és a néhány hónapon belül bevezetni tervezett txtr 6″ olvasóval a T-Mobile előfizetői mobilhálózaton keresztül közvetlenül vásárolhassanak majd e-könyveket a www.ekonyv.hu oldalról.
Az online könyvértékesítésben meghatározó szerepet játszó Bookline.hu Nyrt., valamint a Líra Könyv Zrt. által alapított eKönyv Magyarország Kft. és a Magyar Telekom megállapodása értelmében a T-Mobile és T-Home kínálatában néhány hónapon belül elérhető lesz a txtr e-book 6″-os verziója, amely sim-kártyával és gprs/edge hozzáféréssel mobilhálózaton keresztüli e-könyvvásárlást biztosít majd.

Tavaly év végén a T-Home és a T-Mobile kísérleti jelleggel e-bookot hozott forgalomba, amely internet-előfizetéssel akár 12 havi kamatmentes részletre is megvásárolható volt. A készülék sikere visszaigazolta azokat a várakozásokat, amelyek a nemzetközi trendekkel összhangban a digitális tartalomfogyasztás gyors magyarországi térnyerését valószínűsítik. Az elektronikus könyvek piaca gyors ütemben bővül, a Harper Collins kiadó prognózisa szerint 2020-ra minden eladott könyv fele már digitális lesz. A Magyar Telekom képernyővállalatként elkötelezett minden olyan megoldással kapcsolatban, ami a korszerű hálózat és eszközök révén megkönnyíti az információkhoz és tartalmakhoz való hozzáférést, otthon és azon kívül is.
 

A DRM által védett elektronikus könyvek a txtr platformon keresztül közvetlenül a txtr 6″ e-könyvolvasóra, iPhone-ra vagy iPadre, androidos mobiltelefonokra, számítógépre vagy egyéb, a txtr platform elérésére alkalmas eszközre tölthetők le.

A txtr 6″ e-book előnye, hogy a felhasználó a beépített sim-kártyának köszönhetően szabadon, vezeték nélkül csatlakozhat az ekonyv.hu webáruházhoz, ott vásárolhat, és a megvásárolt könyvet azonnal letöltheti a könyvolvasóra. További előny, hogy a könyvek a nyomtatott változathoz képest akár 30 százalékkal olcsóbbak elektronikus formában. A megvásárolt könyvek, újságok és dokumentumok ellenértéke szintén elektronikus úton, bankkártyás fizetéssel egyenlíthető ki. Az így kialakított üzleti modell keretében a txtr platformmal akár periodikák, könyvsorozatok és napilapok is elérhetők lesznek elektronikus formában.

Az ősszel forgalomba hozni tervezett txtr 6″ e-bookot 600×800 pixeles felbontású, speciális e-ink Vizplex szürkeárnyalatos kijelzővel hozzák forgalomba, amely a papírra nyomtatotthoz hasonló megjelenést biztosít a tartalom (html, ePub, pdf, office, képek) megtekintésekor. A mindössze 300 grammos készüléket magyar nyelvű menűvel, linuxalapú szoftverrel, 128 MB-os memóriával forgalmazzák és a memória legfeljebb 8 GB-os microsd kártyákkal bővíthető (ekkora kártyán kb. 6000 e-könyv tárolható). A készülék usb-n keresztül számítógéphez csatlakoztatható, emellett gprs/edge kapcsolaton keresztül vezeték nélkül is kényelmes vásárlást és letöltést kínál.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

hono

SmartPhone

A HONOR 20 augusztus 1-től kapható Magyarországon

2019. július 22. hétfő
Sony A7R

Kamera

61 megapixeles fényképezőgép a Sonytól

2019. július 22. hétfő
longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019

Dotkom