Az online könyvértékesítésben meghatározó szerepet játszó Bookline.hu Nyrt., valamint a Líra Könyv Zrt. által alapított eKönyv Magyarország Kft. és a Magyar Telekom megállapodása értelmében a T-Mobile és T-Home kínálatában néhány hónapon belül elérhető lesz a txtr e-book 6"-os verziója, amely sim-kártyával és gprs/edge hozzáféréssel mobilhálózaton keresztüli e-könyvvásárlást biztosít majd. "/> Ősztől e-bookkal bővülhet a T-Mobile és a T-Home kínálata | technokrata
Connect with us

technokrata

Ősztől e-bookkal bővülhet a T-Mobile és a T-Home kínálata

Smart home

Ősztől e-bookkal bővülhet a T-Mobile és a T-Home kínálata

A Magyar Telekom és az eKönyv Magyarország Kft. az Ünnepi könyvhét alkalmából megállapodást írt alá, hogy az elektronikus könyvvásárlást biztosító txtr platform és a néhány hónapon belül bevezetni tervezett txtr 6″ olvasóval a T-Mobile előfizetői mobilhálózaton keresztül közvetlenül vásárolhassanak majd e-könyveket a www.ekonyv.hu oldalról.
Az online könyvértékesítésben meghatározó szerepet játszó Bookline.hu Nyrt., valamint a Líra Könyv Zrt. által alapított eKönyv Magyarország Kft. és a Magyar Telekom megállapodása értelmében a T-Mobile és T-Home kínálatában néhány hónapon belül elérhető lesz a txtr e-book 6″-os verziója, amely sim-kártyával és gprs/edge hozzáféréssel mobilhálózaton keresztüli e-könyvvásárlást biztosít majd.

Tavaly év végén a T-Home és a T-Mobile kísérleti jelleggel e-bookot hozott forgalomba, amely internet-előfizetéssel akár 12 havi kamatmentes részletre is megvásárolható volt. A készülék sikere visszaigazolta azokat a várakozásokat, amelyek a nemzetközi trendekkel összhangban a digitális tartalomfogyasztás gyors magyarországi térnyerését valószínűsítik. Az elektronikus könyvek piaca gyors ütemben bővül, a Harper Collins kiadó prognózisa szerint 2020-ra minden eladott könyv fele már digitális lesz. A Magyar Telekom képernyővállalatként elkötelezett minden olyan megoldással kapcsolatban, ami a korszerű hálózat és eszközök révén megkönnyíti az információkhoz és tartalmakhoz való hozzáférést, otthon és azon kívül is.
 

A DRM által védett elektronikus könyvek a txtr platformon keresztül közvetlenül a txtr 6″ e-könyvolvasóra, iPhone-ra vagy iPadre, androidos mobiltelefonokra, számítógépre vagy egyéb, a txtr platform elérésére alkalmas eszközre tölthetők le.

A txtr 6″ e-book előnye, hogy a felhasználó a beépített sim-kártyának köszönhetően szabadon, vezeték nélkül csatlakozhat az ekonyv.hu webáruházhoz, ott vásárolhat, és a megvásárolt könyvet azonnal letöltheti a könyvolvasóra. További előny, hogy a könyvek a nyomtatott változathoz képest akár 30 százalékkal olcsóbbak elektronikus formában. A megvásárolt könyvek, újságok és dokumentumok ellenértéke szintén elektronikus úton, bankkártyás fizetéssel egyenlíthető ki. Az így kialakított üzleti modell keretében a txtr platformmal akár periodikák, könyvsorozatok és napilapok is elérhetők lesznek elektronikus formában.

Az ősszel forgalomba hozni tervezett txtr 6″ e-bookot 600×800 pixeles felbontású, speciális e-ink Vizplex szürkeárnyalatos kijelzővel hozzák forgalomba, amely a papírra nyomtatotthoz hasonló megjelenést biztosít a tartalom (html, ePub, pdf, office, képek) megtekintésekor. A mindössze 300 grammos készüléket magyar nyelvű menűvel, linuxalapú szoftverrel, 128 MB-os memóriával forgalmazzák és a memória legfeljebb 8 GB-os microsd kártyákkal bővíthető (ekkora kártyán kb. 6000 e-könyv tárolható). A készülék usb-n keresztül számítógéphez csatlakoztatható, emellett gprs/edge kapcsolaton keresztül vezeték nélkül is kényelmes vásárlást és letöltést kínál.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő