Connect with us

technokrata

Budapestre jön az OpenOffice.org

Smart home

Budapestre jön az OpenOffice.org

A közösség a Parlamentbe megy.

Az év egyik emlékezetes informatikai eseménye lehet a nemzetközi OpenOffice.org konferencia, amelynek Németország, Franciaország, Szlovénia, Spanyolország, Kína és Olaszország után most Magyarország ad otthont szeptember elején.

Több száz nemzetközi fejlesztő, multinacionális döntéshozó, nagynevű hazai és nemzetközi előadó érkezik Budapestre szeptember elején, hogy részt vegyen a nyílt szoftveres eseményen, az éves nemzetközi OpenOffice.org konferencián. Az eseményt a Magyarországi Nyílt Dokumentumformátum Szövetség szervezi.

A plenáris ülésnek a Parlament ad majd otthont – szimbolikus helyszín, hiszen számos civil szervezet, vállalat évek óta küzd azért, hogy a hazai közigazgatásban, az oktatásban, az állami szférában az ISO-szabvány ODF, a nyílt dokumentumformátum és általában a nyílt szabványok, valamint az ezekre épülő szoftverek az államigazgatási és intézményi felhasználók gépeire kerüljenek. A konferencia központi programja a Közép-európai Egyetemen zajlik, az esemény három napja alatt több mint ötven előadást tekinthetnek meg az érdeklődők. Fontos, hogy a magyar fejlesztői és felhasználói közösség sikertörténetei, tapasztalatai, megoldásai se maradjanak ki a konferencia programjából. E cél elérésének érdekében a szervezők várják hazai előadók – fejlesztők és sikeres intézményi átállást végrehajtó informatikai vezetők vagy a közösség aktív tagjainak – jelentkezését. nSzólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő