Connect with us

technokrata

Smart home

3D notebookon

A Toshiba Satellite A665 képes lejátszani a Blu-ray 3D Disc-eket.

Toshiba_Sat_A665_3D.jpg

A Toshiba új laptopja valódi 3D élményt biztosít, továbbá le tudja játszani a Blu-ray 3D Disc lemezeken tárolt videókat. Erre Nvidia 3D Vision technológiája révén képes, no és a hozzá tartozó 3D Vision aktív záras szemüveg. A rendszert egy USB-s infravörös adó teszi teljessé, így a térhatású képek élesen, világosan és – ami a legfontosabb- térhatással jelennek meg.

A notebook része egy nagyteljesítményű Nvidia GeForce GTS 350M grafikus processzor és egy LED-háttérvilágítású, 15,6 hüvelykes (39,6 cm-es) TruBrite 120 Hz-es HD 3D kijelző. Az LCD 1366×768 képpontos felbontást és 200 cd/m2 fényerőt nyújt. Processzora inteles alapokon nyugszik: Core i5 vagy i7 (akár Quad Core-os) lehet, a vásárló választásától függően.

Harman Kardon sztereó hangszórókkal és Dolby Advanced Audio technológiával lett felszerelve a Satellite A665. „Sleep and Music” funkciója lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy ezt a hanghatást MP3-lejátszók csatlakoztatásával is élvezhessék, akár a notebook kikapcsolt állapotában is. Említést érdemel még az 1,3 megapixeles webkamera, mely arcfelismerő funkcióval van felvértezve. Három 2.0-s USB port, egy eSATA/USB kombinált csatlakozó Sleep-and-Charge funkcióval, egy többkártyás kártyaolvasó és HDMI csatlakozó teszi teljessé a képet.

Ujjlenyomat-barát design
Az új Satellite A665 3D képességek nélkül, 16 hüvelykes (40,6 cm-es) LED-háttérvilágítású HD kijelzővel szintén elérhető lesz. Mindkét notebook elegáns metálfekete külső és belső borítást kapott. A mintázott felület jól elüt a fémes külsőtől, így az ujjlenyomatok kevésbé látszódnak. A matt fekete billentyűzet háttérvilágítással is rendelkezik.

A Windows 7 Home Premium 64 bites változatával előre telepített hordozható számítógép a harmadik negyedévtől lesz megvásárolható.

Toshiba Satellite notebookokSzólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp