Connect with us

technokrata

Jóban Rosszban, premier előtt

Smart home

Jóban Rosszban, premier előtt

Még több adó, még több tartalom a digitális műsorszórás keretei között.

Júniustól a UPC digital bronze elnevezésű digitális kábeltelevíziós alapcsomagjába bekerült a TV6 és a Sport M, valamint a digital silver csomagból átkerült ide a TV Deko, a TV Paprika, az MGM és a Minimax adása is. Ezzel változatlan előfizetési díj mellett az eddigi 38-ról immár 44 csatornára bővült a legkisebb digitális kábeltévés csomagban elérhető adások száma. Ugyancsak tovább bővült a nagy felbontású HD-adások száma is: az ATV HD műsorával együtt immár 5 nagyfelbontású alapcsatorna valamint két prémium filmcsatorna (HBO, Filmbox) található a tűéles képet adó kínálatban.

A digitális tévés szolgáltatás részét képező UPC videotár a hivatalos televíziós műsorrendtől függetlenül kínál egy listából kiválasztható és bármikor megtekinthető mozifilmeket, továbbá televíziós ismeretterjesztő, zenei és gyermekműsorokat, valamint egyes tévécsatornák legnépszerűbb adásait is. Az RTL Klub és az HBO filmcsatorna külön videotára mellett mostantól már a tv2 kiemelt, saját gyártású műsorai is az eredeti, élő sugárzási időponttól függetlenül bármikor megtekinthetőek. A tv2 tára elérhető a távirányító „on demand” gombjának megnyomása után vagy a főmenüből kiválasztva a videotár/TV-műsorok menüpontból, illetve a csatornára kapcsolás után közvetlenül a távirányító piros gombjának megnyomásával.

tv2 videotár
– Napló
– Aktív
– Magellán
– Stahl konyhája
– Borkultusz
– Frizbi Hajdú Péterrel
– Megasztár eddigi döntői és az aktuális 5. rész szereplőválogatásai
– Jóban Rosszban (a még nem sugárzott részek is megtekinthetők)

Csatornaváltáskor a képernyő jobb felső sarkában rövid időre felvillanó piros pötty jelzi, ha az adott tévécsatorna népszerű műsorai videotárban is elérhetőek, és ez esetben a távirányító piros gombjának megnyomásával egyenesen a csatorna videotárába juthatnak a nézők. A tervek szerint a későbbiekben – a világszerte elterjedő gyakorlatnak megfelelően – ez a piros gomb biztosíthat majd elérhetőséget az adott pillanatban elérhető különböző interaktív lehetőségekhez is, mint például az egyes műsorokhoz kapcsolódó bővebb, kiegészítő információkhoz és tartalmakhoz vagy éppen televíziós szavazásokhoz.

A fentieken túl a szolgáltatáshoz járó elektronikus műsorújság (EPG) is alapos megújuláson ment keresztül. A tévé képernyőjén megjeleníthető műsorinformációs rendszer gyorsabb és könnyebben kezelhető lett, miközben az eddiginél több információt képes jobban áttekinthetően megjeleníteni. A műsorlista immár egy gombnyomásra elérhető és félig áttetszően jelenik meg, hogy az éppen nézett műsor is látható maradjon a böngészése közben.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő