Connect with us

Mosható fülhallgató a Philips-től

Smart home

Mosható fülhallgató a Philips-től

Végre nem kell többé vigyázni a fülesre.

Kedvenc zenéinkre futni a szabadban – igazán felszabadító élmény. Az már kevésbé, hogy a portól és az izzadtságtól nagyon hamar tönkremennek fülhallgatóink, így vagy gyakran cseréljük őket, vagy kénytelenek leszünk beszerezni egy drágább, ámde ellenállóbb változatot. Mint amilyennel a Philips rukkolt elő nemrég.

Az SHQ3000 az aktív felhasználókat célozza, akik szabadtéri környezetben akarják élvezni a zenehallgatás élményét. Speciálisan kialakított formájával illeszkedik az emberi fülbe, így nem csak attól nem kell tartani, hogy a futásban, erdei sétában, biciklizés közben tönkremegy, hanem attól sem, hogy elhagyjuk. Persze nem mindenkinek ugyanakkora a füle; ezt a problémát a Philips három különböző szilikon fülhallgató dugó mellékelésével oldja fel.

philips_shq_3000_2.jpg philips_shq_3000_5.jpg

Kattintson a nagyobb képekért!

A pehelysúlyúra tervezett füles zajszűrővel is fel van szerelve, a környezeti zörejek kiiktatása végett. Vízállóságát pedig akár a végletekig ki lehet használni: igény szerint az SHQ3000 ki is mosható (nyilván azért nem mosógépben). De a tisztántartásról speciális bevonattal is gondoskodik a gyártó – a Philips állítása szerint olyan antibakteriális kezelést kaptak a fülesek, melyek a rajtuk megtapadni igyekvő baktériumok 99,8 százalékát elpusztítják 24 órn belül.

102 dB-es érzékenységet és 1,2 méternyi kábelt kínál, csatlakozója pedig szabványos 3,5 mm-es, természetesen aranyozott jack dugó. 30 fontos (körülbelül 10 ezer forintos) ára nem is teszi megfizethetetlenül drágává.

Philips fülhallgatókSzólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

hono

SmartPhone

A HONOR 20 augusztus 1-től kapható Magyarországon

2019. július 22. hétfő
Sony A7R

Kamera

61 megapixeles fényképezőgép a Sonytól

2019. július 22. hétfő
longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019

Dotkom