Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mosható fülhallgató a Philips-től

Smart home

Mosható fülhallgató a Philips-től

Végre nem kell többé vigyázni a fülesre.

Kedvenc zenéinkre futni a szabadban – igazán felszabadító élmény. Az már kevésbé, hogy a portól és az izzadtságtól nagyon hamar tönkremennek fülhallgatóink, így vagy gyakran cseréljük őket, vagy kénytelenek leszünk beszerezni egy drágább, ámde ellenállóbb változatot. Mint amilyennel a Philips rukkolt elő nemrég.

Az SHQ3000 az aktív felhasználókat célozza, akik szabadtéri környezetben akarják élvezni a zenehallgatás élményét. Speciálisan kialakított formájával illeszkedik az emberi fülbe, így nem csak attól nem kell tartani, hogy a futásban, erdei sétában, biciklizés közben tönkremegy, hanem attól sem, hogy elhagyjuk. Persze nem mindenkinek ugyanakkora a füle; ezt a problémát a Philips három különböző szilikon fülhallgató dugó mellékelésével oldja fel.

philips_shq_3000_2.jpg philips_shq_3000_5.jpg

Kattintson a nagyobb képekért!

A pehelysúlyúra tervezett füles zajszűrővel is fel van szerelve, a környezeti zörejek kiiktatása végett. Vízállóságát pedig akár a végletekig ki lehet használni: igény szerint az SHQ3000 ki is mosható (nyilván azért nem mosógépben). De a tisztántartásról speciális bevonattal is gondoskodik a gyártó – a Philips állítása szerint olyan antibakteriális kezelést kaptak a fülesek, melyek a rajtuk megtapadni igyekvő baktériumok 99,8 százalékát elpusztítják 24 órn belül.

102 dB-es érzékenységet és 1,2 méternyi kábelt kínál, csatlakozója pedig szabványos 3,5 mm-es, természetesen aranyozott jack dugó. 30 fontos (körülbelül 10 ezer forintos) ára nem is teszi megfizethetetlenül drágává.

Philips fülhallgatók



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés