Connect with us

PS3, mozgásérzékelővel?

Smart home

PS3, mozgásérzékelővel?

Nem marad le a dél-koreai óriás sem a Microsoft mögött.

Pár órával ezelőtt írtunk a Microsoft Natal Kinectre való átnevezéséről, az imént pedig belefutottunk a CVG játékmagazin – egyelőre pletykának minősített – értesülésébe. A CVG tudni véli, hogy a Sony két új modellt tervez kiadni Playstation 3 konzolgépéből: egy 250 GB-os és egy 500 GB-os merevlemezzel szerelt változatot. Iparági forrásokra hivatkozva azt állítják, hogy a két új típus egyben a cég új mozgásérzékelőjével, a Move-val együtt jelenik meg.

 

PS3 Move.jpg
 

Az új PS3 megújult belső Wi-Fi kártyával igyekszik tartani a tempót, azaz támogatja a 802.11n wireless szabványt. Ismeretes, hogy a jelenlegi modellek csupán a 802.11b/g standardoknak felelnek meg, ezáltal maximum 54 Mbps-os adatátviteli sebességre képesek. Sem megjelenési időpontot, sem pontos árakat nem tudott mondani a CVG által csak „forrásunk” néven említett, névtelenséget kérő informátor. A Sony egyébként kedden hivatalos bejelentésre készül a napokban zajló E3 játékkonferencián, így nem kizárt, hogy hamarosan megerősítést (vagy cáfolatot) nyer a magazin értesülése.

Korábbi információk szerint a Move három változatban debütált volna. Egyrészt különálló csomagolásban, azok számára, akik már rendelkeznek PS Eye kamerával, másrészt egy kamerával és egy PS3-mal összecsomagolt változatban, illetve egy kamerával és egy, a Move lehetőségeit kihasználni képes játékkal csomagolva.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019
maxresdefault

SmartPhone

Nokia okostelefond van? Akkor azonnal frissítsd Pie-ra!

2019. július 13. szombat
procentric

Smart-TV

TV-k veszik át a wifi-hotspotokat a hotelekben

2019. július 10. szerda

Dotkom