Connect with us

technokrata

Full HD-s kamera, akár víz alatt is

Smart home

Full HD-s kamera, akár víz alatt is

A Toshiba új, Full HD felbontású Camileo BW10 sportkamerája ellenáll a hónak, az esőnek és a homoknak, még víz alatti felvételek készítésére is alkalmas.

A Toshiba Camileo BW10 videokamerája időjárás- és (két méterig) vízálló, mindemellett Full HD felbontást kínál. Aktív sportolók, túrázók és családok számára készült, háromféle élénk színben (sárga, türkizkék és ezüst) kapható. A gumiborítás megvédi a videokamerát a külső sérülésektől, illetve a portól és homoktól is. Mérete 22x55x107 mm, tömege pedig 114 g, így zsebben is könnyen elfér.

CAMILEO_BW10_Family image.jpg

A videokamera Full HD felbontással (1080p másodpercenként 30 képkocka mellett), beépített videostabilizálással, 10x-es digitális zoommal rendelkezik. Két gomb megérintésével videó és fotó mód közötti váltást biztosít, beépített arcfelismerő funkciója pedig portréfelvételeknél lehetővé teszi az automatikus szín- és expozíciójavítást, képenként egyszerre akár 12 arc esetén is. Továbbá az ISO 1600-as maximális érzékenység segítségével a videokamera még kedvezőtlen fényviszonyok mellett is értékelhető felvételeket készít.

Akár 64 GB méretű SD memóriakártyával is megbirkózik, az ezen tárolt videókat és fényképeket 5,1 cm (2 hüvelyk) átmérőjű LCD-n jeleníti meg. A videókat és a fotókat akár nagy képernyőn is megnézhetjük, ugyanis a tartalmak bármilyen HD készüléken lejátszhatók a HDMI Digital AV kimenet használatával. A médiafájlokat emellett a mellékelt Camileo Uploader szoftverrel tölthetjük fel a YouTube videomegosztó portálra.

A Camileo BW10 2010 harmadik negyedévétől lesz elérhető Magyarországon.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp