Connect with us

Hirdetés

technokrata

Adobe Creative Suite 5

Smart home

Adobe Creative Suite 5

Valós idejű HD-s tartalom-feldolgozás és előtérben a mobilos fejlesztések.

Az Adobe Creative Suite 5 Master Collection egy csomagban tartalmazza az Adobe Creative Suite eszközeit: Photoshop, Illustrator, InDesign, Flash Catalyst, Flash Professional, Dreamweaver, Adobe Premiere Pro és After Effects. Ezek az eszközök egyenként vagy az öt Creative Suite kiadás valamelyikében is elérhetők. A teljes Creative Suite 5 termékcsaládba tartozik a Creative Suite 5 Master Collection, a Creative Suite 5 Design Premium, a Creative Suite 5 Web Premium, a Creative Suite 5 Production Premium, a Creative Suite 5 Design Standard, valamint 15 különálló termék, a társított technológiák és az új Adobe CS Live szolgáltatásokkal való integráció.

Az Adobe Creative Suite 5 Master Collection több mint 250 új funkciót tartalmaz. Az InDesign CS5 a digitális közzétételre való áttérést segíti az új interaktív dokumentumok és az elektronikus olvasóeszközök továbbfejlesztett támogatásával. A képek létrehozása és szerkesztése a Photoshop CS5 Refine Edge technológiájának köszönhetően hatékonyabb, valamint a továbbfejlesztett élérzékelésnek és maszkolásnak köszönhetően rövidebb idő alatt érhető el. Eltávolíthatók a képelemek, és a hiányzó képpontok azonnal kicserélhetők a tartalomfüggő kitöltés segítségével. Az új ecsetvonás-beállítások használatával különböző ecsetvonás-vastagságok közül lehet választani; a vastagság a vonás bármely pontjában pontosan beállítható.

Az Adobe Photoshop, az Adobe Premiere Pro és az After Effects már natív 64 bites alkalmazások Mac és Windows rendszeren is. Az Nvidia GPU által gyorsított Adobe Mercury Playback Engine lehetővé teszi, hogy az Adobe Premiere Pro CS5 felhasználói a projekteket gyorsabban nyithassák meg, a HD képsorokat valós időben finomíthassák, valamint hogy az összetett projekteket renderelés nélkül játszhassák le. A Roto Brush eszköz segítségével a mozgó előtéri elemeket a rendes idő töredéke alatt választhatják külön. Továbbá a Dreamweaver CS5 támogatja a Drupal, a Joomla! és a WordPress tartalomkezelő rendszereket, lehetővé téve a tervezők számára, hogy a termékben megtekinthessék a dinamikus webes tartalmakat.

Az Adobe CS Live öt internetes szolgáltatásból áll; korlátozott ideig ingyenesen használható. Az Adobe CS Review lehetővé teszi a tervek gyorsabb internetes ellenőrzését közvetlenül a Creative Suite 5 alkalmazásokból, az Adobe BrowserLab eszköz pedig a webhelyek tartalmának különböző böngészőkön és operációs rendszereken történő teszteléséhez használható. A NetAverages webhasználati adatokat biztosít, amelyek segítségével a webre és a mobil eszközökre irányuló fejlesztés során lecsökkenthető a becslések száma a kreatív tervezési folyamat kezdeti szakaszában. Az Adobe Story egy olyan, csapatmunkában használható forgatókönyvíró eszköz, amely javítja a gyártási és a gyártás utáni munkafolyamatokat a CS5 Production Premium csomagban.

A Flash Professional CS5 használatával különböző mobil platformon és eszközön, például okostelefonokon, táblaszámítógépeken, netbookokon, smartbookokon hozható létre, tesztelhető és terjeszthető webes tartalom. A AIR alkalmazások hozhatók létre a Flash Professional CS5 új, Packager for iPhone csomagkezelő eszközével, amely iPhone és iPad esetén használható (az Apple követelményeitől és jóváhagyásától függően), továbbá az Android, a BlackBerry és a Palm webOS eszközök jövőbeni támogatása is tervezett.

Árak és elérhetőség
Egy hónapon belül, 2900 eurós áron jelenik meg a Master Collection CS5, 1900 euróért lesz kapható a CS5 Design Premium, míg a a CS5 Web Premium ennél száz euróval olcsóbban érhető majd el. 1700 euró a CS5 Production Premium és 1300 euró a CS5 Design Standard ára. Mint mindig, most is lehetőség lesz a meglévő verziók frissítésére és mennyiségi licencelésre.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés